Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem rég szakítottunk az exemmel,6 évig vo!tunk együtt abból 5,5 évig éltünk együtt. Vanegy 4 éves kislányunk.Most szakítottunk 3x.Mindhárom alkalommal hagyott elmenni, nem tett semmit,hogy maradjunk párnap után meg megbánta.Sok olyan dolgot eltűrtem amit más nem tűrt volna el szerintem.Most is az van,hogy hónapok óta irogatja facen,hogy megváltozott,megtudnánk oldani a problémákat csak akarni kell stb.De mindezt csak irogatja de nem bizonyít épp ellenkezőleg.Nemhogy bizonyítana,hogy jó apa inkább a gyereket is alig látogatja,mert én nemtudok visszamenni hozzá.Meg zsarol,hogy akkor a gyerekláthatásárólis lemond,mer nem akar engem látni .
2019. aug. 9. 23:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Az a véleményem, hogy baromi felelőtlenül vállaltál gyereket egy gyakorlatilag ismeretlennel.

Se téged se a gyereket nem akarja, ez annyira egyértelmű. Maximum a kényelem miatt megy vissza hozzád de nulla érzelem van részéről feléd is meg a gyerek felé is.

2019. aug. 9. 23:11
 2/13 A kérdező kommentje:
2 év után jött a gyerek.Addig minden nagyon jó volt.Alig volt pár pici,nézeteltérésünk.De miután megszületett utána változott meg minden.Olyanokat írogat,hogy nagyon szeret megtudnánk oldani csak én nem akarom meg ehhez kapcsolódó dolgokat.Szinte már hihetően.De tettekkel nem bizonyít egyáltalán.
2019. aug. 9. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat 2 emberes. Ezt csak úgy lehetne megoldani ha a sérelmeket elengednéd és együtt tennétek bele energiát. Ha ez neked nem megy és csak az van előtted, hogy bizonyitson bizonyitson... Hát abból sok minden nem lesz. Ezt a lathatas dolgot komolyan gondolja, vagy csak meggondolatlan és azért mondta hogy téged bantson? Mert ha komolyan gondolta én elengedném ezt a dolgot. És elkuldenem a fenébe
2019. aug. 9. 23:28
 4/13 Izabella220 ***** válasza:
100%
Aki a saját gyerekéről lemondaná a láthatást csak amiatt hogy ne lásson téged, mindent elmond róla, hogy mekkora egy szarkupac. Am ez az ígérgetés is addig tart míg vissza nem cuccolsz és az ilyen nem tud változni mert nem is akar.
2019. aug. 9. 23:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy ha túl lépnék a sérelmeken talán meglehetne oldani ezt a kapcsolatot,de az az igazság,hogy jó pár esély volt már.Meg már az érzéseim iránta se ugyanazok már.
2019. aug. 9. 23:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Sok embernek akik ismerik a faluban meg a rokonaimnak sincs túl jó véleményük róla.
2019. aug. 9. 23:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engedd el. Jelentsd ki kategorikusan, hogy arra adsz még egy esélyt, hogy átgondolja ezt a lathatast, de ha nem akarja, akkor tartsa ahoz magát.
2019. aug. 10. 00:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már sajnos nem lehet meg menteni.

El kell, hogy engedd.

Igérget, változni nem fog🙁

2019. aug. 10. 00:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Gondolom nem vagy már kis naív 20 éves. Ebben az esetben nem értem, hogy egy érett gondolkodású, felnőtt nő miért kapar olyan férfi után, akinek nem kell.

Ha nem kellesz neki, hát nem kellesz, és? Jegyezd meg a szavait, és fordíts hátat neki. A gyerek közelébe nem engedném innentől és hivatalosan is elintézném. Ha mégis megjelenik évek múlva a gyerek miatt, akkor csapd rá az ajtót szó nélkül. Tipikusan akkor jó a gyerek az ilyennek, amikor a gyerek már felnőtt vagy kamasz még. Meséld majd el a gyerekednek, hogy miért nincs veletek az apja.

2019. aug. 10. 07:25
 10/13 anonim ***** válasza:

"n tudom,hogy ha túl lépnék a sérelmeken talán meglehetne oldani ezt a kapcsolatot,de az az igazság,hogy jó pár esély volt már.Meg már az érzéseim iránta se ugyanazok már."

Nem. A kapcsolat rendbe hozásához èdeskevès az, hogy te túl lèpsz a sèrelmeiden. Neki is kellene változnia, ès tenni èrte. De aki már 3x eljátszotta az esèlyèt, attól már hiába vársz ilyesmit. Most is a gyerekkel zsarol. Normális az ilyen? Akkor mondjon le a lathatasról, aztán takarodjon a fenèbe. Ennyi.

Nem kell vele foglalkozni egyáltalán, hárítani kell a zsarolás át, aztán majd megunja.

2019. aug. 10. 08:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!