Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom megelégelte a szétszórts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megelégelte a szétszórtságomat. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tény hogy rettenetesen szétszórt vagyok. Tegnap kifakadt hogy 3 éve ker hogy jól csavarjam rá a kupakot az öblitőre, ne felejtsem bent az éthordokat munkahelyen, vigyázzák a dolgaimra stb. Nagyon csúnyán beszélt velem hogy neki elég volt, ő elmondása szerint csiszolodott hozzam de én képtelen vagyok alkalmazkodni. Majd azt mondta ha nem változtatok keres mást. Nagyon megbántott. Úgy gondolom

Mindenkinek vannak hibái, mást megcsalnak, megvernek.. ha igazán szeretne elfogadna a ezen tulajdonsagommal együtt. Szerintetek? 27/L

2019. aug. 9. 10:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
12%
Párod sose szétszórt? Ezentúl járj nyitott szemmel. A legkisebb szétszórtságnak minősülő dolgát fennsőbbrendű hangon jegyezd meg neki "segítőkészen", közben a te szétszórtságod rohamosan csökkenni fog, mert kijössz a játszmából. Ha meg nem folytatjátok a kapcsolatot, úgyse kár a pasidért, aki ilyen ultimátumokat ad.
2019. aug. 9. 10:23
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván nem akar egy életképtelen kislánnyal élni akire semmit sem bízhat és nem számíthat rá. Igaza van én már előbb dobtalak volna. Nőjj fel!
2019. aug. 9. 10:28
 3/26 anonim ***** válasza:
85%

Ez előző kapcsolatomban emiatt szakítottam ex barátnőmmel. Mindent elfelejtett, nem volt hajlandó házimunkát végezni, főzni, rendetlen volt, összeszedetlen, nem lehetett rábízni semmit se. Nyilván ennél vannak rosszabb dolgok is, mint megcsalás vagy erőszakosság, de ettől függetlenül sajnos az ilyen tulajdonságok ellehetetlenítik az együttélést. Ezáltal teljesen azt éreztem, hogy magamra vagyok utalva, nekem kell mindenre figyelnem, nem számíthatok a páromra, mint egy társra. Bele se merek gondolni, hogy nézett volna ki a gyereknevelés, ha vele maradok együtt...

Úgy gondolom, hogy attól még hogy valakit szeretünk ez simán szakító ok tud lenni.

2019. aug. 9. 10:41
 4/26 anonim ***** válasza:
80%

A szétszórtság valóban zavaró, és ha 3 éve együtt éltek már változhattál volna. Főleg mivel magad is betökéled,hogy igaza van.

Egy gyereket lehet nevelni, de felnőttként ezen változtatni már nehéz. Bár ha odafigyelnél mindenre biztos tudnál. Gondolom nincs még gyereketek. Ha lesz hidd el, nagyobb galiba lehet abból ha szétszórt vagy, ha most csak magaddal törődve sem tudsz összpontosítani.

Van olyan tulajdonság amivel el lehet fogadni a másikat és lehet tolerálni (nem a megverésre, megcsalásra gondolok), de ezt jogos,hogy 3 év után nem tolerálja a párod. Kezdetben bizonyára türelmes volt, de ha naponta X, sőt XX történés van ami a szétszórtságodból ered ezt hidd el,hogy kevesen néznék el Neked.

2019. aug. 9. 10:44
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az exem (pasi) volt extrém módon szétszórt, de csak a szülei közelében, vagy ha ők jöttek hozzánk. Mindene tönkrement olyankor mert nem figyelt rá, ők meg szidták és alázták azonnal. A szülei közelében volt ez csak, ha nem voltak ott az agresszorok, akkor teljesen összeszedett, normális, gondos ember volt. Én nem vagyok szétszórt, inkább leellenőrzök valamit többször csak ne maradjon úgy. De mellettem az exem se volt szétszórt.
2019. aug. 9. 10:50
 6/26 anonim ***** válasza:
69%

En uilyen vagyok, rengeteg energiamba kerul h rendet tartsak magam korul mikozben rendezzem a csaladot, a gyerekek dolgait, a munkahelyi teendoimet.

Ezzel szemben a parom rendmanias es ki tud borulni ha elol marad egy befottes uveg kupak, ami szerintem vicc es nem fontos annyira.

Az elozo paromnal ez szakitook volt, a jelenlegi az elejen meg hadakozott, mara belatta h ha o is hozza tesz es en is odafigyelek, kozos nevezore tudjuk hozni a dolgot. Nem egyszeru de ha mindket fel kompromisszumkesz, akkor mukodik.A "betegseg" neve figyelemzavar egyebkent.Listak, emlekeztetok, egyszerre egy dologra koncentralas segit.

Aki szeret az igy is el fog fogadni. Valoszinuleg nem ez a ffi.

2019. aug. 9. 10:51
 7/26 anonim ***** válasza:
92%

Nekem mindig azt mondták, hogy akinek nincsen esze, legyen notesze! Én tartom magam hozzá. Ezáltal minden simán és flottul megy az életemben. Neked is ezt ajánlom.

Szerintem simán nem passzoltok, ez nem igazság kérdése.

2019. aug. 9. 11:08
 8/26 anonim ***** válasza:
27%
Kicsit próbálj te is változtatni! De az tény hogy valamennyire mindig ilyen leszel. Ha nem tudja elfogadni, akkor nem szeret igazán. De lehet csak rád akart ijeszteni, hogy kapd össze magad!
2019. aug. 9. 11:12
 9/26 anonim ***** válasza:
79%

Annyiban igaza van a párodnak, hogy így mindenre neki kell figyelnie. Mondjuk az öblítőre nem jól rácsavart kupak annyira nem baj.

Kcsit fejleszd magad. Gondolom a munkád elvégzed rendesen, tehát csak tudsz figyelni. Egyszerre csak egyre koncentrálj. S ne felejtsd a notesz.

Önbizalmad is legyen. Mindenki szokott elfelejteni dolgokat. Van mikor idejövök a nappaliba valamiért, s mire ideérek, azt sem tudom, hogy miért vagyok itt. Ha elmondom a páromnak, jót nevetünk rajta.

Volt mikor a kis közeli boltba elmenetem 3 dologért. (5 perc gyalog). Csak kettőre emlékeztem. Már az eladók sorolták a neveket, hát ha beugrik. Nem ugrott be. De mire hazajöttem, egyből eszembe jutott. Visszamentem....

2019. aug. 9. 11:20
 10/26 anonim ***** válasza:
39%

Aki akar, talál kifogást.

Sehol sincs ez a komoly problémáktól, de ha neki már ez is elég ahhoz, hogy elhagyjon, akkor menjen!

2019. aug. 9. 11:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!