Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy beszéljek a vőlegényemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek a vőlegényemmel vita nélkül a gyerekeiről? Hozzánk költöznének, szerintem ez rossz ötlet

Figyelt kérdés

Nem én vagyok a "gonosz mostoha", mielőtt letámadtok itt. Nem szeretném, hogy elmérgesedjen a helyzet, és jöjjön a fröcsögés, segítségre van szükségem.

A páromnak van két gyereke, a lány 14 lesz (szeptembertől 8.-os), a fiú 12. Az anyjuknak új kapcsolata lett, teljes rózsazsín köd, és kitalálták, hogy összeköltöznek. Viszont a barátja Budapesttől 170 km-re lakik, és ő költözne a gyerekekkel. Ők viszont közölték,hogy nem akarnak menni, és inkább hozzánk költöznének... Viszont szerintem ez nem jó ötlet. Nagyon szeretem őket, amikor itt vannak, mindig jól elvagyunk, jó a hangulat, de ez 3-4 hetente max 3 nap. És akkoris borzasztóan elfáradok a végére. A párom sokat dolgozik, általában reggel 6-7-kor már indul, sokszor még 4-5-kor is tárgyal, vagy ügyfelek mennek hozzá, heti 2-3 nap haza is hozza a munkát, és még az ágyból is emailekre válaszol. Én egyetemre járok, 10-11-ig nem szokott dolgom lenni, tehát a reggelizés, elindulás, összapakolás rám maradna. Ahogy a különórák, velük tanulás, kajáról gondoskodás is. Mert együtt élünk, a gyerekek szeretnek, szóval hiába az "övéi", nem fogom azt mondani, ha tőlem kérnek valamit, hogy "hívd fel az apádat, nekem nincs közöm hozzád". Szóval ha itt lennének, olyan lenne, mintha az anyjuk lennék. De erre én még nem vagyok kész, nem tudnék mintaanya lenni, aki napközben sütit süt, délután a gyerekekkel tanul, és hétvégén közösen mennek nagybevásárlásra. Még szeretek pörögni, bulizni, barátnőzni. Gyönyörű példa lenne, ha egy csütörtöki barátnős koktélozásból reggelig tartó buli lenne, és akkor jönnék haza, amikor ők felkelnek... Nem azt mondom, hogy ez minden héten előfordul, de néha igen. A páromat ez nem zavarja, nagyon jól működünk együtt. Jövő hónapban lesz az esküvőnk, ezért sem akarok ezen összeveszni. De a gyerekek már szeptembertől az új helyen kezdenének, és eddig abban bíztam, hogy az anyjuk majd nem engedi, ellenkezni fog, de mint kiderült, ő igazából benne lenne úgy, hogy szombat-vasárnap nála lesznek a gyerekek, és a szünetekben.

2019. júl. 31. 12:00
 111/148 1112 ***** válasza:
32%
De én meg például direkt bébicsőszt írtam. Szerintem ez fejezte ki a legjobban, amit akartam ezzel közölni. És nem neked akartam segíteni, 2-3 másik kommentre reagáltam, de igazából ilyen független, saját véleményt fogalmaztam meg, teljesen jó szándékkal. Nem akartam senkinek se segíteni, csak a kérdezőnek leírtam a véleményemet abban a reményben, hogy neki viszont segít, és rávilágítani 1-2 dologra.
2019. júl. 31. 21:25
 112/148 anonim ***** válasza:
76%

13 éves gyerekem van. Alig látom. Néha végig kell gondolnom, hogy vajon itthon van-e... (pedig amúgy jóban vagyunk!)

Ne a nyaralásból indulj ki, az nonstop szórakozás/szórakoztatás, de otthon egy tini bevonul a szobájába, és ha véletlenül be mernél tévedni hozzá, akkor fél másodperc múlva már üvölt, hogy AJTÓÓÓÓ!

És ez csak tovább fokozódik. :)

2019. júl. 31. 21:38
 113/148 anonim ***** válasza:
60%
23 éves felnőtt nőként szégyellném magam, ha a páromnak azért kéne bébiszittert fizetnie, hogy reggel elkészítse a gyerekeket az iskolába, hogy én tudjak 10-ig aludni. Főleg úgy, hogy ő tart el. A 12-14 éves gyerekeknek meg lábujjhegyen kéne járniuk, nehogy felébresszék a hercegnőt. Ez sem lesz hosszú házasság.
2019. júl. 31. 23:07
 114/148 anonim ***** válasza:
85%

Nem kötelező vállalnia a felelősséget. Oda is állhat apuka elé, hogy bocs, de nem akarom, hogy ide jöjjenek a gyerekeid, mert idegesítenének, és elrontanák a kényelmes életemet. Aztán apuka majd dönt, hogy a gyerekeit rázza-e le, vagy a barátnőjét. És lehet, hogy a barátnőjét választja, de ez a kapcsolat már nem lesz a régi.

Egyébként igen, idősebb vagyok, és eszem ágában sem volt 23 évesen hozzámeni egy 20 évvel idősebb, elvált, 2 gyerekes pasihoz, mert ez nem fért volna bele az akkori életembe.

2019. júl. 31. 23:33
 115/148 anonim ***** válasza:
82%

#114:

Nem teljes értékű felnőtt 23 évesen? Ne viccelj, most megy férjhez egy 40+ férfihoz, szavazhat, szerződést köthet, céget alapíthat, stb.

Öt éve nagykorú.

2019. aug. 1. 05:43
 116/148 anonim ***** válasza:
31%
Meg beszéltétek?
2019. aug. 1. 07:26
 117/148 anonim ***** válasza:
57%

"13 éves gyerekem van. Alig látom. Néha végig kell gondolnom, hogy vajon itthon van-e... (pedig amúgy jóban vagyunk!)

Ne a nyaralásból indulj ki, az nonstop szórakozás/szórakoztatás, de otthon egy tini bevonul a szobájába, és ha véletlenül be mernél tévedni hozzá, akkor fél másodperc múlva már üvölt, hogy AJTÓÓÓÓ!

És ez csak tovább fokozódik. :)"

Ez mind nagyon szép, de attól az a gyerek még ott van. És ha a másé, akkor még idegesítő is tud lenni. Attól, hogy nem kell a seggét kitörölni, még kb. minimum 12 évig ott fog élni. Oda fogja hazahordani a barátját, stb.stb.

2019. aug. 1. 08:43
 118/148 anonim ***** válasza:
100%
#17 nem, nem ugrándoztam volna én sem, épp ezért soha nem is keltett volna gyerekes pasi. Ezt fogjátok végre fel a csökött agyatokkal... Bármikor választhattak volna megosztott felügyeletet is... Benne volt a pakliba... Megértem, hogy nem tetszik de mit vártál???
2019. aug. 1. 12:13
 119/148 anonim ***** válasza:
93%
60#a szövegértés neked se megy... Nem kell vállalnia, vállalná a halál... Ezt pofázzuk hisz.... Csak azt nem értjük mi pélót van meglepődve....
2019. aug. 1. 12:20
 120/148 anonim ***** válasza:
71%
73# miért, szerinted az a normális, ha egy ilyen fiatal csitri összejön egy 40es pasival? A ház meg a kecó meg a nyaralás kell, mert a korosztályától nem kapná meg... De ahhoz hülye, hogy átgondolja, hogy a gyerekek is hozzá járnak.... El kell dönteni hogy mi a fontos... Nekem nem kéne ez a felállás... De olyan nincs, hpgy csak a jó része kell, meg kéthetente elviselem, sőt két hetente még szeretni is bírom a gyerekeit...
2019. aug. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!