Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Őszintén! 10 milliárd forintért járnátok annak minden tevékenységével együtt 1 hónapig Molnár Krisztiánnal?
Én adnék 10 milliót annak aki egy hónapig jár velem. 😂
(csak előtte bankot kell, hogy raboljak.)
"Amúgy nem értem, mit vagytok vele úgy oda. Sokkal rosszabb kinézetű csávókat láttam már. Ő még nem is lenne vészes, ha lefogyna."
Ő nincs a lefogyás útján. Inkább a be ba szós liveokat készíti.
Férfi vagyok, 100 milliárd ft-ért vállalnám, 1 hónap marha sok idő, biztosan emberek közé is kéne mennem vele, mindenki megismerne utána ha kitudódna a dolog, hogy 1 hónapig a híres Molnár Krisztiáné vagyok minden formában, szóval kéne az a 100 milliárd ft, hogy utána teljesen új életet tudjak kezdeni.
De a teste már biztos rosszabb állapotban van, mint azon a videón, amit másodikra linkeltél.
Egyébként 1 milliárdért már kutyapéniszt is szopnék!
# 14 Ha te mondod, nekem fogalmam nincs ki ez.
Az a fura, hogy akik bevállalnák, inkább pasik. Ez eléggé elgondolkodtató...
"10 milliárdért kibírok egy hónapot vele. Ez az összeg szerepel a kérdésben, ez lesz a minimumom."
De ebben a napi szex is benne van. Szexelni is kéne vele! És orál!
A férfiak evolúciós szempontból fejlettebbek, 10 milliárd ft az 10 milliárd ft, ők tudják mennyire értékes és azt is, hogy a pénz önmagában mekkora hatalom, főleg ha sok van belőle
Ráadásul ennyi pénzzel legalább ezer darab 10/10-es nőt fel tudnak próbálni az 1 hónapos Molnár Krisztiánozás után, hogy messzebb ne menjek a pénz elköltését illetően és itt természetesen nem prostituáltakra gondolok, hanem sikeres férfiakat kedvelő hölgyekre.
19: Honnan tudod?
Az ilyen tapasztalatlan fiúkák lassabban haladnak, 1 hónap alatt nem jut oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!