Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek! Mit tesztek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit tesztek ha kiderül, a férfi akivel együtt éltek, nem ért bizonyos ház körüli munkákhoz?

Figyelt kérdés

- festés

- meszelés

- betonozás

- polc felszerelése

- csapszerelés

- egyéb barkácsmunkák

2019. júl. 15. 11:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
Akkor már heréltesse is ki magát, mert nem férfi a férfi, ha nem tud betonozni, főleg panelban. (irónia)
2019. júl. 15. 11:52
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Mind meghalunk. Mégis mi a szar lenne?
2019. júl. 15. 11:53
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
Furán nézek hozzá, a betonozás még egy dolog, de a többihez még én is értek mindenféle előképzettség nélkül (kérdés, mit jelent az "egyéb"). Nekem kicsit életképtelennek tűnne, ha nem tudná, hogy ezeket eszik-e vagy isszák.
2019. júl. 15. 11:53
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Mai világban már semmin nem lepődnék meg. Habár kicsit fura, ezek alap dolgok (kivéve a betonozás). Mi a férjemmel újítottuk fel a házat teljes mértékben.
2019. júl. 15. 11:59
 5/26 anonim ***** válasza:
83%

#3 vagyok, bocsi, félbehagytam a mondatot egy időre és utána nem sikerült szépen folytatni. :D

Szóval furán néznék rá.

2019. júl. 15. 12:00
 6/26 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk a férjem nem ért ezekhez, de én igen :)
2019. júl. 15. 12:03
 7/26 anonim ***** válasza:
41%
A hátsódat ki tudod törölni?
2019. júl. 15. 12:07
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel.
2019. júl. 15. 12:12
 9/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem manapság az a ritka, ha valaki ért hozzá. Próbálkozni mindenesetre lehet (sőt érdemes is). Egy csomó mindent én is meg tudok csinálni nőként a felsoroltak közül (még betonozni is, legalábbis instant betont kevertem már).
2019. júl. 15. 12:27
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Háát....a festès, polc felszerelès szerintem adja magát. Ha ezt sem tudja megcsinálni, az lenne az első gondolatom, hogy nem akarja, mert lusta.

A felsoroltak közül sok mindent meg tudok csinálni. (Sok a kőműves a családban, sokszor láttam. Bár azèrt utána kène nèznem. Ahogy a csap felszerelèsnek is. Viszont a mosogatóban simán kicserèlem a csövet.)

Inkább az lenne számomra a döntő, hogy FEJLŐDŐ KÈPES-e a fèrfi?? Plusz, kibírja az egója, hogy nőtől tanuljon? Mert akkor semmi baj.

Van olyan ismerősöm, aki taxizik most. Előtte is autóval dolgozott. De egy izzót nem tud kicserèlni. Kereket cserèlni sem hajlandó. Otthon sem csinál semmit, mert a házi munka a nő dolga. Ami szerelni/ össze rakni való, arra meg "meg vannak az emberei". Szerintem ez sok fölös kiadás.

Rólam ès hasonló önálló nőtársaimról az a vèlemènye, hogy nem vagyunk nők. Mert egy nő ne fúrjon, csavarozzon.

Szóval, ha nem vagy ilyen hímsoviniszta ès akarsz fejlődni, akkor nekem nem lenne gond.

Nem mindenkinek tanítják meg ezeket. Nem ugyan olyan közegben èlnek az emberek. Lehet te másban vagy jó. (Mint a pasim volt barátnője, aki tüzet rakott a sparhelt sütő rèszèben ès majdnem füstmèrgezèst kaptak. Modjuk, az minden esetben pozitív, hogy sikerült tüzet raknia panelos lètère. Az adó bevallást ès társait viszont kirázta a kisujjából. Ő az olyasmikhez èrtett.)Bár az ilyesmik össze költözès előtt szoktak kiderülni, nem utána.

2019. júl. 15. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!