Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek! Mit tesztek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit tesztek ha kiderül, a férfi akivel együtt éltek, nem ért bizonyos ház körüli munkákhoz?

Figyelt kérdés

- festés

- meszelés

- betonozás

- polc felszerelése

- csapszerelés

- egyéb barkácsmunkák

2019. júl. 15. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

De miért kéne mindenhez érteni? Nőként kérdezem, nincs bennem sértettség. Csak ez olyan kb., hogy aki nem tud varrni, az olyan szerencsétlen, hogy boltból veszi a ruhát, de gáz, de önellátásra képtelen, vagy juj, kigyulladt a háza, és nem magának oltja el, de ciki.

Nekem 10 év alatt egyetlen csőtörésem volt, azt nem lehetett elintézni, ha értettem volna hozzá sem. És tudom, az itt regisztrált emberek közül mindenki házban lakik, egyedül én lakom panelban, de azt én is tudom, hogy nem sima fúróval fúrnak polcot a beton falba.

Miért gáz segíteni a másiknak? Alapból a családban, barátokkal segítjük egymást. És az egész társadalomban való élésnek az a lényege, hogy egymást segítjük. Én nem tudok almát termeszteni, megtermesztik vidéken, valaki felhozza ide, valaki árulja, én megveszem, és mindenki jól jár.

Akár hiszitek, akár nem, több millió ember élte le és fogja leélni úgy az életét, hogy nem fúr polcot vagy szerel csapot. Skandalum.

2019. júl. 16. 21:44
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Ha most keresnék párt, és ezekre hajlandóság sincs, akkor sikítva menekülnék.

Én a férjem mellett, helyet tanultam meg ezeket. Együtt, közösen is lehet, de legyen már annyi benne, hogy nincs az úgy jól, ahogy csak odaesik és puffan. Vagy ha nem akar vele vesződni, mondja meg, és annyi, megkeressük a forrást rá.

2019. júl. 17. 06:15
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

Még külön le is írtam, hogy nem az a fura számomra, hogy valaki nem csinálja. Én is pl rendelem az ebédem, mert kényelmesebb, mint főzni. De ettől függetlenül lesülne a képemről a bőr, ha nem TUDNÁM, hogy hogyan kell megfőzni valami kaját. Nekem ez fura, egyik se túl bonyolult a felsorolt dolgok közül, ha valaki KÉPTELEN RÁ, akkor nem értem, hogy mit tud megcsinálni?

2019. júl. 17. 09:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Én például életemben nem főztem semmilyen levest, nem is akarom megtanulni. Nem érdekel, nem akarom tudni. Nekem ez olyan, mintha azt mondanád, kezdjek el bélyeget gyűjteni. Nem fogok, mert unnám, nem látom értelmét. Helyette érdekel ezer más dolog. És már kinőttem azt, mikor égtem emberek előtt vélt vagy valós elvárások miatt.
2019. júl. 17. 17:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Tök jól hangzik. Megnézem, hogy amikor mindem fszemfszommal a barátokat, családot zargatod, mert a párod nem tudja/akarja csinálni, vagy fizetsz mindenért, még egy szifon takarításért is.

Vagy mindent egyedül megoldasz.

És ez nem változik, akkor igazából gyereket nevelsz pluszban.

Erre van valakinek igénye, van akinek nincs.

2019. júl. 18. 20:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Házat újítunk. Férjem és apósom betonozott. Fél millió ft-t spóroltunk. Csak úgy mondom. Semmihez nem kötelező érteni. De tanulni sosem késő.

Őszintén egyik sem nagy kaland, csapszerelést nem tudnám megcsinálni, meg bonyolultabb barkács munkák, illetve a betonozást.

A fentieknél sokkal bonyolultabb dolgokat csinálunk magunk, és rengeteget spórolunk vele. Nem tudom mennyire általános, tipikus, vagy ritka. Nekünk így jó.

Nekem személy szerint kicsit furcsa lenne, és bevallom, nem is tetszene. Legalábbis, ha hajlandósága se lenne bármi ilyesmit csinálni, hogy spóroljunk vele.

2019. szept. 14. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!