Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit tesztek ha kiderül, a férfi akivel együtt éltek, nem ért bizonyos ház körüli munkákhoz?
- festés
- meszelés
- betonozás
- polc felszerelése
- csapszerelés
- egyéb barkácsmunkák
Megcsinálnám magam, közben megtanítanám őt is. A párom apa nélkül nőtt fel, tudom hogy egyes dolgokhoz nem ért, nekem viszont a szakmámhoz tartozik néhány ilyen ismeret, a többit meg otthon tanultam az apámtól. Nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk konzervatívak, pl a párom jobban szeret főzni mint én. Megvan az egyensúly.
Én nő, ő férfi.
Én most rohadtul le leszek pontozva, de pl. egy polc felszerelése, nem egy nagy tudomány, ha ő nem tudja megcsinálni, ki szokta helyette? Az apja? Vagy mestert hív?
Évekig voltam együtt olyan férfival, aki nem értett ezekhez, és annak ellenére, hogy nem ragaszkodom a hagyományos nemi szerepek szerinti munkamegosztáshoz, egy idő után bosszantott, mert a szándék sem volt meg benne arra, hogy megtanulja. Én fúrtam, csavaroztam, minden ilyen sz.rt. Akármennyire is felszínes dolog, ezek jelentősen csökkentették a férfiasságát a szememben.
Ha én hajlandó vagyok arra, hogy órákat töltsek a konyhában vasárnapi ebédet gyártani, igenis tegye oda ő is magát valamennyire. Úgyhogy ja, nálam ez beugró.
Exem az anyját hívta át magához, ha polcot kellett felszerelni vagy hasonló. XDD
Nagyon kiábrándító... nem azért, mert férfiatlan, nekem is nőként leégne a bőr a képemről, ha anyámat-apámat kellene ugrasztanom 2 csavar behajtása miatt.
Ráadásul halál komolyan nem bírom felfogni, hogy MI nem megy ezeken? Mi olyan bonyolult, hogy valaki a felsorolt dolgokat nem tudja megcsinálni? Mert az, ha nem akarja, nincs ideje, nincs kedve, az tiszta sor, de aki NEM TUDJA, annak a vajaskenyeret is anyu keni?
Komolyan, látom előre, hogy le leszek pontozva, és ezzel nincs is semmi bajom, de nagyon kérem a lepontozókat, hogy valaki válaszoljon, és magyarázza el, mert nem fér a fejembe, hogy hogy lehet így életben maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!