Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek! Mit tesztek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit tesztek ha kiderül, a férfi akivel együtt éltek, nem ért bizonyos ház körüli munkákhoz?

Figyelt kérdés

- festés

- meszelés

- betonozás

- polc felszerelése

- csapszerelés

- egyéb barkácsmunkák

2019. júl. 15. 11:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
Ha rá lesz szorulva megtanulja.
2019. júl. 15. 12:31
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Megcsinálnám magam, közben megtanítanám őt is. A párom apa nélkül nőtt fel, tudom hogy egyes dolgokhoz nem ért, nekem viszont a szakmámhoz tartozik néhány ilyen ismeret, a többit meg otthon tanultam az apámtól. Nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk konzervatívak, pl a párom jobban szeret főzni mint én. Megvan az egyensúly.

Én nő, ő férfi.

2019. júl. 15. 13:46
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Betonozás, csapszerelés. Lol. De komolyan, ez olyan mintha a nőket csak konyhában lehetne megszülni, főzés közben, hogy már akkor megtanulják mi a szerepük.
2019. júl. 15. 14:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szakembert hívok.
2019. júl. 15. 14:58
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy nem is értem, egyesek mi a rákért tanulják három évig a festő szakmát, mikor mások meg csak legurítják teddivel, osztkész?
2019. júl. 15. 15:07
 16/26 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem szólok. Nekem nem kell ilyen beugró kapcsolathoz. Ha párt keresek, nem azt nézem, milyen szolgáltatást lehet vele kiváltani.
2019. júl. 15. 16:00
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Én most rohadtul le leszek pontozva, de pl. egy polc felszerelése, nem egy nagy tudomány, ha ő nem tudja megcsinálni, ki szokta helyette? Az apja? Vagy mestert hív?

Évekig voltam együtt olyan férfival, aki nem értett ezekhez, és annak ellenére, hogy nem ragaszkodom a hagyományos nemi szerepek szerinti munkamegosztáshoz, egy idő után bosszantott, mert a szándék sem volt meg benne arra, hogy megtanulja. Én fúrtam, csavaroztam, minden ilyen sz.rt. Akármennyire is felszínes dolog, ezek jelentősen csökkentették a férfiasságát a szememben.

Ha én hajlandó vagyok arra, hogy órákat töltsek a konyhában vasárnapi ebédet gyártani, igenis tegye oda ő is magát valamennyire. Úgyhogy ja, nálam ez beugró.

2019. júl. 15. 16:48
 18/26 anonim ***** válasza:
46%

Exem az anyját hívta át magához, ha polcot kellett felszerelni vagy hasonló. XDD

Nagyon kiábrándító... nem azért, mert férfiatlan, nekem is nőként leégne a bőr a képemről, ha anyámat-apámat kellene ugrasztanom 2 csavar behajtása miatt.

Ráadásul halál komolyan nem bírom felfogni, hogy MI nem megy ezeken? Mi olyan bonyolult, hogy valaki a felsorolt dolgokat nem tudja megcsinálni? Mert az, ha nem akarja, nincs ideje, nincs kedve, az tiszta sor, de aki NEM TUDJA, annak a vajaskenyeret is anyu keni?

Komolyan, látom előre, hogy le leszek pontozva, és ezzel nincs is semmi bajom, de nagyon kérem a lepontozókat, hogy valaki válaszoljon, és magyarázza el, mert nem fér a fejembe, hogy hogy lehet így életben maradni...

2019. júl. 16. 08:58
 19/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem írják le úgysem, mert érveik nincsenek rá, csak a sértettség, mert magukra ismernek a leírt férfiakban.
2019. júl. 16. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég nagy hülyeség. Mert mi van, ha másban meg jó? Én azt vallom, két fél egy egész. Ahol én gyenge vagyok, ott a férjem erős és fordítva. Tudok csempét lerakni ( apukám burkoló :) ) a férjem pedig isteni indiai, és távol keleti ételeket készít. A mottónk, "együtt mindent meg tudunk oldani" :) A múltkor izzót cseréltünk az autónkba. Egyikőnk sem tudta hogy kell (Hyundai), leültünk a Youtube elé, megnéztük, és megcsináltuk. :)
2019. júl. 16. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!