Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak a párok együtt élni?
Számomra hihetetlen ez a dolog, én 36 éves vagyok lassan és 3 hónapnál hosszabb párkapcsolatom nem volt. Mindig volt valami ami miatt nem tudtunk együtt élni én ezt szerettem, ő azt szerette és menekültem.. Az egyik én mosogassak másik én főzzek stb., mindig volt valami ellentét ami miatt gyorsan menekültem..
Valahogy már menekülök a nőktől és már kapcsolatra sem vágyom.
Mi az ami miatt kompromisszumot tudnak kötni az emberek együttélés során?
Szerelmesek?
Jól érzik magukat a másikkal?
Nem bejárónőt keresnek?
Pedig a megfelelo emberrel olyan egyszeru.
A parom agglegeny volt elottem, 38evesen kialakult 20eves rutinjai voltak, de felfogta h ha mindketten engedunk egy kicsit, konnyebben megy az osszeszokas. Es mukodik, csak nagyon szeretni kell a masikat plusz soksok beszelgetes, kompromisszumkeszseg.
Közel egy évtizede élünk együtt. Közösen visszük a háztartást, sosem volt belőle gond.
Szerintem ott rontottad el, hogy elvártad, hogy kb az anyád legyen és mindent ő csináljon. Ha a nő dolgozik, akkor ugyanúgy vágyik nap végén ő is pihenésre, nem arra, hogy a semmirekellő barátjának főzzön meg takaritson rá.
#5 honnan vetted ezt a marhaságot? Történetesen pont pszichológiát tanultam az egyetemet, és erről az ott töltött közel 6 évem alatt nem igazán esett szó :D Freud néhány tézisét már régen a kukába dobták, ne abból indulj ki, hogy sok évvel ezelőtt mi volt az elfogadott, az olyan lenne, mintha azt állítanád, régen azt mondták, hogy a Nap forgott a Föld körül, szóval biztos most is ez van.
Amúgy úgy tudnak a párok együtt élni, hogy nem csak elvárásokkal mennek a kapcsolatba, hanem azzal az őszinte szándékkal, hogy együtt legyenek, megoldják a problémákat és ha szükséges, mindketten engedjenek az elképzeléseikből. Úgy nem lehet együtt élni, valóban, hogy egyikőtök csak sorolja, mit vár el a másiktól, de kb meg se hallgatja a fordítottját és zokon veszi, ha a másik is kér tőle bármit. A másik meg, ha szereted a párod, akkor alapból kicsit rugalmasabb vagy, szívesebben teszel meg neki apróságokat, könnyebben teszel a kedvére, ami ha kölcsönös, akkor csak jól tud működni a dolog.
Nehezen...tele kompromisszumokkal.
Na jó nem annyira vészes, de sokat kell azon dolgoznia minkét félnek, hogy boldogan, kiegyensúlyozottan, egymás mellet a végsőkig kitartva a szürke hétköznapokon is jól működjenek.
Hát megbocsáss akkor, de nagyon sok nő nem vágyik arra, hogy egy 36 éves óriàscsecsemőt pàtyolgasson. A lustaságod ráfogod arra, hogy anyukád keresed a nőkben.
Ha neked megèri ennyi idősen is egyedül lenni, úgy, hogy egy épkézláb kapcsolatod nem volt még, akkor oké. De ha változtatni akarsz, akkor ne derogàljon mosogatni vagy főzni néha egyet.
Komolyan magyarázd már el, hogy miért kéne csak a nőnek végezni mindent, ha ő is dolgozik?
Férfiként mondom, hogy nem tudnám a fotelból tv előtt vakarni, miközben a párom a konyhában robotol, pedig ő is dolgozott előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!