Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nem él együtt a párjával?
Nem arra gondolok, hogy 2 hónapja vannak együtt és még nem költöztek össze, hanem olyan esetre, hogy házasok, vagy régen együtt vannak, de inkább választják valami miatt azt, hogy külön élnek.
Mik az előnyei, mik a hárányai és működik-e így egy kapcsolat.
saját lakásom van, nek, másik város.
én biztosan nem adom fel a házam, és nem szeretnék együttélni senkivel, mondtam, ő is tartsa meg a sajátját.
már nem vagyok 20 éves, és nem gondolom azt, h. sírig tart minden kapcsolat, az egzisztenciám, a szabadságom fontos.
heti x. napot, mikor hogy, együtt vagyunk, hol itt, hol ott, és teljesen működik.
5 éve együtt vagyunk és nem élünk együtt.
Egy faluban, egy utcàban lakunk. Szinte szomszédok vagyunk.
Sok időt töltünk együtt viszonylag,sokat vagyunk egymásnál.
A jövöbeli tervek között van a közös ház,amihez már nem kell sok.
Nagypapám és nagymamám: lassan 30 éve elváltak, de együtt vannak azért, csak van külön lakása mamának. Az idő 90%-ában papánál vannak, de nléha összevesznek valami hü lyeségen, olyankor van hova különvonulni. :D
Párom nagypapája és a nője: a nő nem akar teljesen kiköltözni Pestről, de jó néha neki falun pihenni. A nagypapi nem bírja minden nap elviselni, úgyhogy néha nyomás haza. :D Rossz nyelvek szerint a házra hajt, hogy majd megörökli.
Előnye, hogy állítólag tök jó hogy nem idegesítik egymást folyamatosan.
Nekik működik.
Anyukám és a mostani párja
Mindketten külön lakással rendelkeznek ,15kmre egymásról ,egyik sem akarja feladni a külön életet amit felépített házat stb...
idősebb korban már nem annyira konnyen mozdul az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!