Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen egy nő a megszerzendő vad akkoris mikor már évek óta együtt él a párjával és igazából örülnek neki, ha össze tudják hangolni az intim együttléteket?
Miért gondolod, hoyg veled van a hiba? Lehet, hogy csak alacsony lett a libidója.
Persze te már egyből nekiállsz a hülye bulvárlapok fehérneműs praktikáit kipróbálni. :D
Nem a nő hibája, ha a férfi nem akar szexelni.
Talán ne nézz annyi szappanoperát és ne olvass annyi bulvárlapot.
Mesgsúgom hogy a valóságtól mindkettő távol áll.
Nekem kifejezetten nevetséges ha egy nő a Kiskegyed receptje szerint csábít.
És végül is mi a gond? Normális a szexuális életed, kielégít rendszeresen. Ha dugni akarsz és "beöltözöl" és rádmászik akkor az a baj, ha nem mászik mert te elutasítod és ő erre durcás akkor az a baj. Ha nem dug meg akkor megint ő a hibás, mert észre sem vesz.
Megőrülnék egy ilyen nő mellett.
:)
Úgy látszik tényleg hatalmas a kettősség.
Megannyi pasi panaszkodik hogy már unja otthon a dolgokat, a monoton egyhangú napokat. Én próbálok pajkos lenni és már ez is baj. Én meg megőrülnék egy olyan kapcsolatban ahol nem lehet néhanapján átlag feletti romantikát és szenvedélyt csempészni a kapcsolatban, elunnál magam és szép lassan ellaposodna az egész. De ahány ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!