Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 ève vagyok együtt a párommal, aranyos kedves, de butácska nem tudom mit tehetnèk mèg?
Figyelt kérdés
Nem olvas, nem müvelődik, nem tudja kifejezni magát. Nincs tèmánk, ha meg kell szerelni valamit olyan ügyes, segít jól kitalálja mit hogy lehet megcsinálni. De nem tudok vele társaságba menni mert ha meg is szólal butaságokat mond, az is szörnyen. Mondram neki hogy olvasson sokat, de nem hajlandó vagy csak nagy viták árán. Fizetem az utazásainkat hogy abból is tanuljon. Mondtam neki, hogy szivesen beiratom valami kommunikációs suliba. Nem tudom mit tehetnèk mèg!...2019. febr. 1. 13:17
1/9 anonim válasza:
Miért vagy vele, ha ennyire zavar egy alap tulajdonsága?
2/9 anonim válasza:
Hagyd el.
Sosem lesz elég jó Neked.
Egyszerűen nem illetek össze, ami meg nem megy, nem kell erőltetni.
Biztos van, akinek ő a tökéletes pár, meg biztos van, akit te is úgy tudnál szeretni, ahogyan van, ez most itt nem jött össze.
3/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek szerint te úgy viselkedsz a kapcsolatban mintha tamagocsiznál? Tanítgatod, formálgatod, hogy majd jó lesz egyszer? :D Ideje lenne lelépni, mert soha nem fogod úgy látni őt, mint férfi. És ebből még nagyobb bajok lesznek később.
4/9 anonim válasza:
Valamire mégis csak jó, ha már 4 éve együtt vagytok és elviseled. :D
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Te választottad, te vagy már vele 4 éve.
De szerintem ez úgy KAMU, ahogy van!
5/9 anonim válasza:
Mekkora farka van, hogy egy fogyatékossal vagy együtt 4 éve?
6/9 anonim válasza:
Miből gondoljátok, hogy a kérdező nő?
7/9 anonim válasza:
Szerelésről. :D Bár lehet legközelebb megkérem a barátnőmet, hogy szerelje mega kazánt.
8/9 anonim válasza:
Te sem lehetsz egy IQ bajnok ilyen írásképpel. Mellesleg eddig nem zavart, hogy "butácska"?
9/9 anonim válasza:
7. Nem azt írta, hogy a párja szerel, hanem a kérdező szerel és a párja meg segít neki.
Legalábbis én így értelmeztem...Fogadjunk, hogy a kérdező a pasi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!