Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem keres ha nem vagyunk együtt ( ez pár nap egy, másfél hét) de ha meg együtt vagyunk, akkor meg aranyos, meg rendbe van minden? Tudom én, hogy a pasik nem szeretik az ilyesmit, de mégis úgy érzem, hogy ilyenkor nem számítok
Akkor nem vagy elég fontos neki. Nézdd, túl vagyok már 1-2 kapcsolaton és nem is vagyok fiatalka, ráadásul jelenleg együtt lakom a ffi testvéremmel és látom, hogy viselkedik azzal akikkel csak kellemesen érzi magát és csak szexelni, beszélgetni szeret, de semmi komolyat nem akar (kevesebbszer keresi őket, olyankor aranyos, néha kimenti magát miért nem kereste, néha azt sem) és tudom milyen volt azzal akit valóban szeretett és együtt tervezett vele. Ez a viselkedés az első csoportba sorol téged. Sajnálom, hogy ezt kell írjam: vagy elfogadod, hogy ez egy kellemes, de sehova nem tartó kapcsolat és te is lazán kezeled az egészet, közben keresel olyat akinek valóban fontos vagy... vagy úgy jársz mint a 2. válaszoló.
Találd meg aki szeret, őt meg kezeld a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!