Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 éves vagyok é nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok é nagyon tetszik egy fiú szerintetek ha együtt lennénk már mint nem úgy, hogy járnánk hanem olyan aranyos 12 éves "párocska"?

Figyelt kérdés
szerintetek, ha elmennénk fagyizni sétálni moziba az még belefér abba, hogy ne legyek olyan mint egy mai 12 éves p*csa én balettozok ő focizik és nagyon jófej kedves vicces és nagyon beleszerettem pedig próbáltam halasztani, hogy majd később még ráérek , de az évek múlásával egyre jobban tetszik szóval , ha összejönnénk aranyosak vagy "undorítóak" lennénk?

2014. szept. 19. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
undorítóak lennétek!
2014. szept. 19. 19:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Aranyosak csak szex ne legyen nem vagy rib_anc:)
2014. szept. 19. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:
te egy perverz bácsika vagy?
 4/14 anonim ***** válasza:
Biztos aranyos pár lennétek.
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagyon nagyon jó barátnőm és össze jött egy nagyon nagyon jó barátommal aztán sajnos barátnőm elköltözött és szakítaniuk kellett, de majdnem 2 évig együtt voltak minden veszekedés nélkül és tök okés volt, nem nézte senki p1csának. mindenki irigy volt, hogy miért ilyen boldogok
 6/14 anonim ***** válasza:
de halgass az elsöre. az egy hülye paraszt... nem lennétek undoritoak de még tényleg nagyon fiatal vagy.. varjatok meg szerintem ;)
2014. szept. 19. 19:45
 7/14 anonim ***** válasza:
6os vagyok, bocsi " ne hallgas"-t akartam irni :P
2014. szept. 19. 19:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat a szexet nem akartam bele venni ... :/
2014. szept. 19. 19:46
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok ! :) Kivéve az elsőt ....
2014. szept. 19. 19:47
 10/14 anonim válasza:
12 évesen még ráérsz, de ha már össze is jöttök akkor sem kell felnőtt párként viselkedni, főleg nem az elején.
2014. szept. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!