Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nektek a közös háztart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a közös háztartás kialakításában mi okozta a legtöbb nehézséget, mibe rázódtatok nehezebben bele, mikor odaköltöztetek a párotokhoz?

Figyelt kérdés

főleg olyanok véleménye érdekel, akik 19 és 20 éves koruk környékén költöztek a párjukhoz, és meg kellett tanulniuk háztartást vezetni, pénzt beosztani, napi szinten működtetni, gondoskodni a háztartásról.

hogy zajlott ez a folyamat? mi ment könnyebben? mi nehezebben?

2019. júl. 25. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#4:

Azért költöztünk össze, mert kidobtak otthonról. Anyám második férje nem csípte a búrámat, nem tartja el más kölykét.

Onnan már saját szoba bérletbe költöztem.

2019. júl. 25. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

Nem költöztem volna úgy össze senkivel, hogy még csak akkor tanulom a háztartási dolgokat. Aki ennyire gyerek az ne akarjon felnőttesdit játszani szerintem. Ahogy saját jövedelem nélkül is hatalmas felelőtlenség összeköltözni.

Illetve a másik ami szerintem nagyon nem oké az általad felvázolt helyzetben az az, hogy ez nem a nő dolga. Két dolgozó ember között ez közös feladat. Nem csak a nőnek kell tudnia háztartást vezetni meg pénzt beosztani. Soha nem költöztem volna össze olyan férfivel akinek ezek nem alap dolgok.

Hogyha jól veszem ki akkor te odaköltöztél a pasihoz úgy, hogy anyagilag teljes mértékben függsz tőle és minden háztartási munka is a te nyakadba van varrva. Ne haragudj de ez nem normális és nagyon rossz döntés.

Mivel jól meggondoltan, felkészülve költöztem össze a párommal ezért nem nagyon volt olyan dolog ami komoly problémát okozott. Főztünk már együtt előtte jó párszor, tudtam, hogy milyen kajákat szeret stb. Nyilván kell azért egy pár hónap amíg kialakul a rendszered és rájössz, hogy mit hogy a leggyorsabb megcsinálni és mivel tudod megkönnyíteni a dolgod. De a titok csak annyi, hogy nem a semmire és nem felkészületlenül és nem a rossz emberrel kell összeköltözni.

2019. júl. 25. 13:57
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem értem miért neked kell egyedül a háztartást vezetni, ha egy másik személlyel összeköltözöl?

Akkor már ketten vagytok, nem?

2019. júl. 25. 17:09
 14/16 A kérdező kommentje:
12, nem, én nem költöztem össze senkivel, azért mert feltettem egy kérdést, ebből nem következik, h. rólam van szó.
2019. júl. 25. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
20 évesen mentem férjhez, akkor költöztünk össze. Mindketten dolgoztunk, ő régebb óta, én közben levelezőn egyetemre jártam. Nem volt nehéz, minden klappolt az első perctől kezdve és azóta is. 😊
2019. júl. 25. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

En 23 eves vagyok, nehany honapja elunk egyutt a parommal, dolgozunk mindketten. Nekem egy kicsit szurja a szemem, hogy minden az en nyakamba szakad, pedig en 3 muszakban dolgozok, o csak egyben. Raadasul panelban lakunk (alberlet) ahol meg csak fuvet sem lehet nyirni- tehat a haz koruli munkak itt nincsenek meg- szoval ha en nem mondom, hogy mosogasson el vagy porszivozzon, magatol sosem fog hozza. Neki volt mar egy elettarsa, masfel evtizedig eltek egyutt (koztunk 17 ev van), gondolom ott mast szokott meg mint amilyen most velem a kapcsolat. En elotte fel evig egy volt osztalytarsammal laktam, bar az egy kicsit mas teszta volt.

A penzkerdes nalunk nem akadaly, nem szamoltatjuk el egymast, o tudja hogy jarok mukormoshoz, fodraszhoz stb, az osszeg sem titok elotte, de ezeket en finanszirozom magamnak. Annyibol kenyelmetlen hogyha elmegyunk valahova, pl meginni egy koktelt, etterembe, sutizni vagy barmi, egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor fizettem en. Bar o azt mondja, neki gaz lenne ha en fizetnek, nekem viszont az rossz, hogy 95%ban o, ebbol neha akadnak vitak, de osszessegeben nem problemazunk rajta.

2019. júl. 25. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!