Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a házimunkákat akkor is illik elvégeznem, ha nem szeretem, mivel a pasim tart el?
OkJ-n tanulok nappalin, jövőre végzek, tavasszal költöztem be a páromhoz, mert megkért rá, és örültem, hogy együtt akar élni velem.
Mivel tanulok, nem dolgozok, és diákmelót sem, mert hétköznap abszolút semmi időm rá a suli+utazás miatt, hétvégente meg vezetem a háztartást és a párom sem akarta, hogy azt az időt melóval töltsem, akkor vagyunk együtt.
Mivel ő tart el, ezért úgy érzem, muszáj megcsinálnom olyan dolgokat is, amit otthon megtehettem, hogy nem végzek el, még akkor is, ha otthon a szüleim tartottak el, de az más.
Utálok mosogatni és vasalni, ezt mindig anyu csinálta, mivel utálom, nem is tudtam jól megcsinálni.
De páromnál meg nekem kell.
Úgy gondolom, nem mondhatm neki, hogy szeretném, ha ő csinálná ezeket meg, mert az ő pénzéből élek, és ez a minimum.
Ugyanakkor ő sem strapálja magát, hétköznap és hétzvégén is minden rohadt nap nekem kell mosogatni, minden mosás után vasalni. És minden mást is: főzés, sütés, mosás, takarítás.
Takarításba néha besegít.
Ez engem fáraszt és frusztrál, de valahol szégyellem is, mert mivel eltart, nem puffoghatok ezen.
Én az ágyban is mindent megtettem a pasimért, és meg is bántam, hogy milyen hülye voltam! Soha többé nem alázkodnék meg egy férfinek sem.
Szerintem mond meg neki, hogy nem vagy háziszolga, hiába ő tart el, nem kell érte megaláznod magadat!
De akkor nem meglepődni, ha utána nem fogja anyagilag segíteni. Úgy értve, hogy egyáltalán nem, mivel ő meg nem interaktív pénztárca.
Ezért baromság az ilyen modell, hogy X vagy Y jóval módosabb a másiknál, mert ez a vége, sem ez nem jó, ami most érthető módon - sem az, ha csak úgy elfogadná.
Szóval ez így nem fog működni.
Olyan fura nekem ez a mindent vasalni kell dolog. Babaruhákat vasaljuk az ingeket öltönynadrágokat is...de sima hétköznapi ruhákat nem.
Amit nem szeretsz is meg kell csinálnod,nem mindig csak neked de fel kell nőni.
Tudod, ezzel csak az a gond, hogy most megcsinálod, mert eltart. Viszont teljesen biztos lehetsz benne, hogy ha befejezed a sulit és elkezdesz dolgozni, akkor sem fog házimunkát végezni.
Nem kellett volna még összeköltözni.
Azért ne csináljunk úgy, mintha a ku..a lenne a kérdező! Szerintem nem egészséges az, hogy még tanul és otthon meg güriznie kell, a férfi segítse csak ha komolyan gondolja a kapcsolatot!
Szerinted ha ilyenkor nem képes önzetlenül segíteni a nőnek akkor majd mennyire bízhat benne a kérdező, ha például gyereket szül neki és kiszolgáltatottá válik?
Jó esetben nem válik azzá, mert előtte elkezdenek félrerakni ahogy azt kellene... Igaz?
Pasitól függetlenül mi az hogy egy felnőtt nő válogat a házi munkában és ha egyedül élne? Be kell osztani a házi munkát. Vagy napokra vagy tevékenységekre lebontva. Pasi mosogat és porszívózik takarítja a wct fűrdőt. A lány főz mos vasal.
Vagy hétfőn pasi kedden nő mosogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!