Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek abban, hogy fussanak csak a lányok utánunk, ha akarnak valamit?

Figyelt kérdés

Saját példámból tanulva rájöttem, hogy hiába teszek bármit meg egy lányért, ha ő ezt nem értékeli, aki meg szeretne tőlem valamit az mindent megtesz.

Azóta mintha kiábrándultam volna belőlük, és félvállról veszem az összeset. Nem veszek nekik semmit randira. Ha valamin megsértődnek akkor hát legyen, nem próbálok meg békülni, majd jön másik úgyis, ha meg nem nekem úgyis jó.

Van más is, aki így gondolja, vagy ti próbáltok tenni a lányok kegyeiért?

2019. jún. 22. 21:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes a gondolkodásod, szóval vársz a csodára hogy majd egy csaj szed fel. Szerintem mind a 2 félnek tennie kell a dologért, de én tuti nem aláznám magam azzal hogy teperjek egy fiúért aki full leszar és várja hogy én szedjem fel nő létemre. Én utálom ha valaki olyan mint ha kicsit se érdekelném, általába jó gyorsan le is mondok róla, nem hogy futni fogok a lehetetlenért😃😃 Ha egy lány félénkebb akkor biztos lehetsz benne hgy nem fog utánad futni hiába jönne be.

Hány éves vagy?

Egyébként lány voltam, csak leírtam a véleményem, ami röviden annyi hogy ha nem veszem észre a kölcsönös érdeklődést el is felejthet az illető.

2019. jún. 23. 23:26
 22/24 A kérdező kommentje:

Kicsit én is úgy érzem, hogy szerencsésebb vagyok mint azok, akik szenvednek attól, hogy próbálkoznak, de semmibe nézik őket stb. Inkább csak attól tartok, hogy egyedül nehezebb lesz fizetni a számlákat, vezetni egy egész háztartást, mivel nem valószínű, hogy milliós fizetésem lesz.

Egyébként ha egy lány olyan érdeklődést mutatna amilyet elvárok akkor én is viszonoznám, de az már szerintem sok nőnek egyenlő lenne azzal, hogy ő szed fel engem, épp úgy, ahogy az utolsó válaszoló is kifejtette. De nekem már sokszor az is nyűg, ha valakivel ismerkedni kell, beszélgetni, nemhogy elmenni ide-oda. Egyébként 21 éves vagyok.

2019. jún. 23. 23:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Én például hiába érdeklődtem az után aki tetszik nekem, szinte éreztem hogy őt nem érdeklem, alig kérdezett valamit, olyan volt mint ha magamba beszélnék, alig kaptam választ. Na ennyi elég is volt és fel is adtam. Én alapból nem vagyok ilyen hogy majd kezembe veszem a dolgokat mert eddig nem volt egy olyan ember se akivel kapcsolatom lehetett volna, mert valami miatt sose sikerült, kifogtam mindig a megbízhatatlan embereket. Nekem nagyon szarul esik ha valaki úgy csinál mint ha akarna valamit aztán eltűnik és le se szar, sajnos ilyen volt párszor, pedig sokszor megkapom ismerősöktől hogy milyen jószívű és kedves vagyok, szóval valószínű nem a személyiségemmel van baj.. Ennél korrektebb lenne ha már az elején leráz az illető.

Az meg szerintem tök jó ha elmész valakivel ide oda mivel bármi jó kisülhet belőle, én örülnék is annak ha lenne olyan aki annyira komolyan gondolná hogy elhívna ide oda, ha már akitől várnám nem is foglalkozik velem.

És hidd el én tényleg félek attól hogy nem lesz sose senkim mivel úgy tűnik nekem kéne cselekedni lányként ami nem fog menni mert nem vagyok ilyen, hiába kapom meg sokszor hogy szép vagyok és hogyhogy nincs senkim, na meg amikor mondom hogy sose volt senkim el se hiszik az emberek, pedig nem hihetetlen ennyire.

2019. jún. 24. 00:16
 24/24 anonim ***** válasza:

Haver, úgy csinálod ahogy akarod, nem érdekel senkit 😂

Ha neked nem kell punci, hát nem kell punci, ez van.

Több marad másnak ;)

2019. jún. 26. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!