Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egyetértetek ezzel?
Engem elsősorban a személyiség fog meg, akármilyen banálisan is hangzik.
Konkrét példát mondok erre...
Megismertem egy olyan férfit, aki számomra "túl nagy" magasságban (igen, ilyen is van), kopaszodó (ami sosem tetszett), de ahogy elkezdtünk kommunikálni, kialakult a szimpátia bennem irányába.
Humoros, vigyorgós és tudja hogyan tegye le azokat a "bizonyos utalásokat", amik izgatóak de nem sértőek.
Ha nem beszéltem volna vele egy mondatot se, soha nem keltette volna fel az érdeklődésemet, szimplán elmentem volna mellette.
Szó szerint úgy vagyok vele, ahogy a kettes. De azt megfigyeltem, hogy az ilyenek, akiket soha észre nem vettem volna, ha nem beszélgetek vele, akkor tudnak elkezdeni szexuálisan voonzani, ha azt csinálják, amiről az atya ír.
:-)
Igen pont azt. Pimaszul meglep a flörtjével, bátor, pont olyan, amit olvastam. De nekem nagyon fontos mind e mellé, hogy legyen a fejben káposztalén kívül más is, de ez a humorból, és a dumából úgy is menten kiviláglik.
Igaza van Tibi atyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!