Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra így van. Imádom mikor hazaér a melóból este és arra ébredek hogy nyomott egy puszit a homlokomra. Bár én legjobban azt szeretem, mikor a lapockámra ad puszit :) Egyébként nekem az a véleményem, hogy a homlokpuszit azért szeretjük (legalábbis én tuti) mert az olyan "oltalmazó", szóval biztonságérzetet kelt mégjobban...(kicsit értelmetlen lehet :D )
20/L
könnyü a välasz: ).
ha keveset puszilod a homlokät, akkor tényleg többet fog neki jelenteni a homlok puszi.de ha viszont keveset csokolod a szäjät, akkor meg ugy érzi nem szeretsz vele csokolozni.ha meg mondod neki, h igy nagyobb a varäzsa, ugyan ugy szomoru lesz, mert ö meg minden egyes pillanatban azt akarja majd, h megcsokold.ha meg sokat puszilod a homlokät és keveset a szäjät, akkor elege lesz a homlokpusziszkodäsbol.
a legjobb, ha kellö mennyiségben csokolod (nem kell az ällatkertben neki ess pl.) és keveset homlok puszilod.(a homlok puszot tényleg nagyon ritkän csinäld.arra nem vägynak ugy a länyok, mint a csokra, de nagyon jol esik, ha 1-2 hetente nyomsz a homlokära puszit: ))
remélem segithettem; ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!