18 éves lányok! Miért nem mentek el valami felvilágosításra? Várom a picikét "korosabbak" véleményét is! Ti egyetértetek velem?
18? inkább 14 meg 16 évesen...bár hiába él nemi életet 2-4 éve,ugyanolyan tudatlan a 80%...
én se lettem "felvilágositva",de nekem magamtol is volt annyi eszem,hogy nem feküdtem össze mindenkivel gumi nélkül,hogy "majd vigyáz rám",meg "kiveszi időben"...
rendesen fáj olvasni jópár kérdést a szerelem-szex kategóriában...
én se vagyok tul idős,de ennél több eszem volt tizenévesen...
22/L
Ez egy jó kérdés. Sokszor felháborodom amikor bugyuta kérdéseket, válaszokat olvasok. Szerintem egy 13-14 évesnek nem való a nemi élet. Nekem ennyi idősen eszembe se jutott, hogy akárkivel is összefeküdjek. Senki nem világosított fel, magamtól volt ennyi eszem. Pedig mindig olyan barátnőim voltak akik bárkivel, bárhol lefeküdtek, én mégsem lettem ilyen. Valahol a szülők hibája, túl sokat megengednek a gyerekeknek, nem nevelik őket.
De nem csak a szülők hibája, most sajnos olyan világban élünk, ahol a szex már nem tabu, mindenhol csak erről beszélnek, ezt látják a tv-ben, az újságban, mindenhol:S
Szerintem fontos lenne, hogy inkább családi környezetben kerüljenek a helyére a dolgok....ne csak az iskolában. Csalódva hallgattam, hogy nagyon sok családban egyáltalán nem beszélnek a szexról.
Ami meg még furcsább, hogy sok fiatal még büszke is rá, hogy "mindent magától" tanult. Persze.....olyan is!!!
Ha kíváncsi egy fiatal...mit fog csinálni? Rákeres a neten...és valószínűleg nem egy oktatófilmet talál majd elsőnek.
Hat igen, ez a kerdes nem a 18 eveseknek szol, mert a 90% mire eleri a 18 evet addigra mar reg nem szuz. Igen, szomoru dolog, de ez ellen nem hiszem hogy lehet tenni. Sajnos ez vaganysagnak szamit manapsag. Es a fiatalok igen negy resze ugy vesziti el a szuzesseget hogy reszeg. Ami meg szomorubb. Egyre tobb 14 ev koruli van a szorakozo helyeken, ugy feloltozve meg kifestve mintha legalabb 25 lenne. Elore felek hogy mi lesz mire az en lanyom odakerul, bar nagyon remelem hogy jo nevelessel ez kikuszobolheto. Hol vannak azok a szulok akik elengedik a 14 eves gyereket az ejszakaba? Es nem veszik eszre hogy reszeg mint egy diszno? Nem ertem.
Es az iskolaban is igenis kene ra idot szanni, mert sajnos nagyon butak ilyen teren a mai gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!