Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti egyetértetek azzal, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik?
Figyelt kérdés
Engem valamiért nem hoznak lázba se a vékony, se a sportos, se az izmos pasik! Egyszerűen "nem jön semmi" ha látok egy ilyet, vagy odabújok egy ilyen fiúhoz! :) Viszont nagyon vonzódom a mackós, pocakos pasikhoz, a barátnőim hülyének néznek, ha jobban megnézek egy ilyen fiút az utcán, szerintük undoritóak. Ti hogy vagytok ezzel? Jah és nem vagyok kövér! :) 232011. júl. 5. 16:01
1/21 anonim válasza:
fiú vagyok de annyit tudok h ízlések és pofonok. erről te nem tehetsz ilyen az ízlésed. ez olyan mint akinek a vékonyak jönnek be és nem a mackósabbak...
3/21 anonim válasza:
Attól függ milyen magas hozzá :D párom 110 kiló, viszont 2 méter magas.
4/21 A kérdező kommentje:
Christine
Az is jó :)
De pl olyanra gondolok aki 180/120
2011. júl. 5. 16:11
6/21 A kérdező kommentje:
Átlagos, miért?
2011. júl. 5. 16:18
7/21 anonim válasza:
Állítólag a lányok hajlamosak olyan párt keresni, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az apjuk. De akkor itt nem ez a helyzet áll fenn.:)
8/21 anonim válasza:
Nálam 80nál kezdődnek. :D Bár bátyám is 80, de ehhez nagyon magas, és tőle azért a kicsit mackósabbakat szeretem, de már neki is jó alkata van. :P
9/21 anonim válasza:
Nekem is a nagyobb darab pasik tetszenek. :) A csontikat nem szeretem, nem jó hozzájuk érni, ráadásul a legtöbben nem is néznek ki jól közülük. Igazából az tetszik a legjobban, ha pocira hízik valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!