Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti egyetértetek azzal, hogy a férfi 100 kg felett kezdődik?
Figyelt kérdés
Engem valamiért nem hoznak lázba se a vékony, se a sportos, se az izmos pasik! Egyszerűen "nem jön semmi" ha látok egy ilyet, vagy odabújok egy ilyen fiúhoz! :) Viszont nagyon vonzódom a mackós, pocakos pasikhoz, a barátnőim hülyének néznek, ha jobban megnézek egy ilyen fiút az utcán, szerintük undoritóak. Ti hogy vagytok ezzel? Jah és nem vagyok kövér! :) 232011. júl. 5. 16:01
11/21 A kérdező kommentje:
16:42 Igeeeeeeen :)))
2011. júl. 5. 16:47
12/21 A kérdező kommentje:
16:46 Igen ez csak egy pl volt! De lehet magas is 130, 140 kg-ig :) Pl erős emberek a kedvenceim :)
2011. júl. 5. 16:49
13/21 anonim válasza:
Szia!
Én 16 éves vagyok, 180 magas, 100 kiló. Lehet hogy kicsit sok, de a kérdésed kiírása után láttam valami reményt abban hogy talán megtalálhatom a párom. :) Ha van kedved megismerni akkor írj egy emailt! :)
14/21 A kérdező kommentje:
16:51 aranyos vagy :) Nem a kg-d sok, hanem az éveid száma kevés! :) De miért ne találnád meg a párod, ha alkatod ellenére igényes vagy, és jó a dumád szerintem a lányok értékelni tudják:)
2011. júl. 5. 16:56
15/21 anonim válasza:
Én 195cm magas vagyok, 90kg és csak hasam van de ez nagyon zavar:S Igaz voltak bnőim ..de ...ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet.
16/21 A kérdező kommentje:
A következő kérdésem ez lett volna, hogy mennyire zavarja a pasikat ha van pocakjuk, lehet fel is dobom :) Csak kiváncsiságból, hogy ti is olyanok vagytok-e mint mi lányok :)
Köszönöm a lehetőséget, csak érdeklődöm :)
2011. júl. 5. 17:15
17/21 anonim válasza:
17:09 vagyok...engem picit zavar, mert így nem tudom magam 100%osan elfogadni, de ha úgy alakulna h a b.nőmnek bejön, akkor...
18/21 A kérdező kommentje:
Látom akkor nem csak mi küzdünk ilyen problémákkal :)
2011. júl. 5. 17:28
19/21 anonim válasza:
ma 17:09
Nem lehet olyan nagy baj veled, az én párom pl. úgy 172-173 cm 85-86 kg és szerintem nagyon jól néz ki! :)
20/21 anonim válasza:
az én barátom 180 centi és max. 70 kiló, de jobb így. nekem kifejezetten nem jön be a sörhas, talán 30 év múlva megtetszik 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!