Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek abban, hogy fussanak csak a lányok utánunk, ha akarnak valamit?

Figyelt kérdés

Saját példámból tanulva rájöttem, hogy hiába teszek bármit meg egy lányért, ha ő ezt nem értékeli, aki meg szeretne tőlem valamit az mindent megtesz.

Azóta mintha kiábrándultam volna belőlük, és félvállról veszem az összeset. Nem veszek nekik semmit randira. Ha valamin megsértődnek akkor hát legyen, nem próbálok meg békülni, majd jön másik úgyis, ha meg nem nekem úgyis jó.

Van más is, aki így gondolja, vagy ti próbáltok tenni a lányok kegyeiért?

2019. jún. 22. 21:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Én is csak kapcsolatért küzdenék,férfiért nem.Ha nincs vonzalom felesleges erőltetni.
2019. jún. 22. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tényleg így csinálod, akkor egyedül fogsz meghalni, medicinlabda méretű lila golyókkal :D
2019. jún. 22. 21:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Így csinálom mert különösebben nem érdekel egy nő sem, legalábbis annyira nem, hogy tegyek értük. Ha valamelyik kinéz magának akkor rendben, ha bejön nem nem zárkózom el tőle. Viszont többet szoktam visszautasítani mint ahánnyal ismerkedni. A szex sem hiányzik cseppet sem. Akár egy évet is elvagyok nő nélkül.
2019. jún. 22. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem, hogyha úgyis a nő dönt, akkor mi a pékért kell a férfiaknak kezdeményezni, közeledni egy nőhöz, ami innen nézve nagy %-ban úgyis bukta? Tehát igen, egyet értek a kérdezővel.
2019. jún. 22. 22:01
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
#14 Ha fordítva működne, akkor meg ti döntenétek. Akkor, ha ti döntenének, mi kérdeznénk, hogy miért kellene nekünk kezdeményezni? Nem?
2019. jún. 22. 22:19
 16/24 anonim ***** válasza:

Én nem várom el egy férfitōl sem, hogy fusson utánam, ahogy én sem fogok.

Lehet erōltetettség nélküli érdeklōdés is közöttünk, de nem kell tepernie egyik félnek sem.

2019. jún. 23. 08:52
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Hát kérdező, nem vagy egy főnyeremény, kellene a bánatnak olyan pasi aki akár egy évig is elvan szex nélkül. Én azokat a férfiakat szeretem, akik tesznek a kapcsolatért, mivel én is teszek a kapcsolatért. Ezt hívják kölcsönösségnek. Azt ahol az egyik fél érdektelen, még kapcsolatnak sem lehet nevezni igazából. Hiába jössz be bizonyos lányoknak, ezzel az attitűddel nem fognak melletted maradni. Ami téged nem is nagyon érdekel, tehát minden rendben van, nem mindenkinek a génjeit kell tovább örökíteni.
2019. jún. 23. 11:48
 18/24 anonim ***** válasza:
24%

"Nem mindenkinek kell a génjeit továbbörökíteni"

Érdekes módon akiknek nem kell tovább örökíteni, azokat is megszülte valaki, mert anyjuk és apjuk volt. Csak akkor fogadhatnám el ezt az érvet ha meg se születtek volna, akkor meg nem is lehetne igazán problémáról beszélni kedves utolsó.

2019. jún. 23. 15:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot? Komolyan? A természet folyamatosan szelektál. Ha a te elképzelésed lenne igaz, nem lenne mit. A természetes szelekció nem egy logikus elv ami határidőre dolgozik :-) Hanem egy folyamatos jelenség.
2019. jún. 23. 20:50
 20/24 anonim ***** válasza:
47%

Hatalmas mázlid van, hogy így gondolod. Amikor majd minden ismerősödet megcsalja a barátnője/felesége, hálás leszel, hogy nem pazaroltad az idődet a nőkre.

Ja és ezzel a hozzáállással több lánynak fogsz tetszenni, mintha futnál utánuk.

Ha kétségeik vannak javaslom, hogy olvasd el a The Rational Male című könyvet Rollo Tomassi-tól!

2019. jún. 23. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!