Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig én futok a pasik után hogy érhetném el, hogy ők fussanak utánam?
Ismerkedj meg velem! Épp úgy járok mindig mint te. Tapasztaltom alapján én futnék utánad nem pedig fordítva. Az okát én sem tudom, de én is mindig beleélem magam nagyon. Lehet van köze hozzá...
29F
"Észreveszik rajtam,hogy nyomulós vagyok meg szeretetre éhes?" - Igen, ezt nagyon hamar észreveszi az ember.
"Miért menekülnek tőlem?" - Pont azért, mert nyomulós vagy és túlzottan szeretetéhes, ami elég riasztó. Legtöbbször az ilyen emberekből lesznek a párjukra teljesen ráakaszkodó, kisajátító, korlátozó, bizalmatlan, féltékenykedő társak, az ilyenektől pedig értelmes ember azonnal menekül. Nem mondom, hogy te is tuti ilyen vagy, de a nagy szeretetéhség és folyamatos nyomulás ismerkedés elején ezt sugallja. De vannak olyan emberek is bőven, akiknél ez a tulajdonság előny, rossz embereknél próbálkozol.
Az elején hagyd, hogy ők keressenek.
Lehet, hogy nem fognak, de akkor legalább úgy "váltatok el", hogy nem aláztad meg magad előttük közben.
Álmodozni pedig szabad, de mértékkel. Közben azért azt is tudd, mi a reális.
22/N
A túl nagy tempókülönbség figyelemfelkeltő és nem épp tetszetős dolog.
Senki sem szereti a hirtelen váltásokat, vagy azokat a dolgokat, amik nem a saját tempójában történnek. Te sem.
Úgy érzik, kimaradtak fontos lépések. Úgy ahogy nem lehet sürgetni a virágokat sem, hogy nőjenek, úgy az érzéseket sem.
Kérdezd meg tőlük. Nem lehetnek vmi normálisak.
Szóval.. Ismerkedj normális férfiakkal.
Tanácsom, hogy gyakorolj egy kis elemzést. Különben ugye nehéz tudni, melyik normális.
4#, Szeretetéhség ijesztő??? Amikor e világban emberek nagyjának nincs mély érzelmi világa?
Neked valami komoly gondod van? Nem csúfolni akarlak. Kérlek írj rám ha valami nagy bajod van és segítek, de ilyeneket ne írj.
Csak azokat ijeszti akik, mint említettem, képtelenek rendes kapcsolatra, érzelmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!