Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig én futok a pasik után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én futok a pasik után hogy érhetném el, hogy ők fussanak utánam?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk megismerkedek valakivel az elején minden szépen indul általában keres a pasi elbeszélgetünk. Aztán hamar beleélem magam a dologba utána meg én vagyok az aki mindig keresi őket. Ők meg egyre ritkábban sőt szinte nem is akarnak írni. Ez vajon mitől lehet? Észreveszik rajtam,hogy nyomulós vagyok meg szeretetre éhes? Miért menekülnek tőlem?
2018. jan. 30. 15:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Tök egyszerű: ne fuss utánuk. Te is írhatsz nekik, meg ajánlhatsz fel programot, de ne vedd át a gyeplőt. Őrizd meg a tartásod.
2018. jan. 30. 15:20
 2/15 anonim ***** válasza:

Ismerkedj meg velem! Épp úgy járok mindig mint te. Tapasztaltom alapján én futnék utánad nem pedig fordítva. Az okát én sem tudom, de én is mindig beleélem magam nagyon. Lehet van köze hozzá...

29F

2018. jan. 30. 15:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam is ez a gond,hogy hamar beleélem magam és szerelmes leszek.
2018. jan. 30. 15:24
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

"Észreveszik rajtam,hogy nyomulós vagyok meg szeretetre éhes?" - Igen, ezt nagyon hamar észreveszi az ember.

"Miért menekülnek tőlem?" - Pont azért, mert nyomulós vagy és túlzottan szeretetéhes, ami elég riasztó. Legtöbbször az ilyen emberekből lesznek a párjukra teljesen ráakaszkodó, kisajátító, korlátozó, bizalmatlan, féltékenykedő társak, az ilyenektől pedig értelmes ember azonnal menekül. Nem mondom, hogy te is tuti ilyen vagy, de a nagy szeretetéhség és folyamatos nyomulás ismerkedés elején ezt sugallja. De vannak olyan emberek is bőven, akiknél ez a tulajdonság előny, rossz embereknél próbálkozol.

2018. jan. 30. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ennyire impulzív és érzelemvezérelt. Próbálj meg tudatossá válni, és közben próbáld meg pontosan letisztázni, hogy mi az, ami beindít egy pasiban. Ezt egyáltalán ne meséld el soha senkinek, csak te tudd magadban. Ha megint számodra vonzó pasival ismerkedsz, akkor figyelj oda arra, hogy ő milyen a maga HÉTKÖZNAPI valójában, ne csak arra fókuszálj (öntudatlanul), ami elbűvöl benne. Szoktasd le magadat a mások iránti kritikátlan rajongásról, és tanulj meg valóban kapcsolatot teremteni velük, úgy is, mint emberrel. Próbáld megismerni a sebezhető oldalukat, és tanuld meg azt mélységesen tisztelni bennük. Kb. ennyi.
2018. jan. 30. 15:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Az elején hagyd, hogy ők keressenek.

Lehet, hogy nem fognak, de akkor legalább úgy "váltatok el", hogy nem aláztad meg magad előttük közben.

Álmodozni pedig szabad, de mértékkel. Közben azért azt is tudd, mi a reális.

22/N

2018. jan. 30. 15:32
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

A túl nagy tempókülönbség figyelemfelkeltő és nem épp tetszetős dolog.

Senki sem szereti a hirtelen váltásokat, vagy azokat a dolgokat, amik nem a saját tempójában történnek. Te sem.

Úgy érzik, kimaradtak fontos lépések. Úgy ahogy nem lehet sürgetni a virágokat sem, hogy nőjenek, úgy az érzéseket sem.

2018. jan. 30. 16:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Miért kéne bárkinek futnia a másik után?
2018. jan. 30. 16:52
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezd meg tőlük. Nem lehetnek vmi normálisak.

Szóval.. Ismerkedj normális férfiakkal.

Tanácsom, hogy gyakorolj egy kis elemzést. Különben ugye nehéz tudni, melyik normális.

2018. jan. 30. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

4#, Szeretetéhség ijesztő??? Amikor e világban emberek nagyjának nincs mély érzelmi világa?

Neked valami komoly gondod van? Nem csúfolni akarlak. Kérlek írj rám ha valami nagy bajod van és segítek, de ilyeneket ne írj.

Csak azokat ijeszti akik, mint említettem, képtelenek rendes kapcsolatra, érzelmekre.

2018. jan. 30. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!