Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy érzéketlen legyek a pasikkal szemben?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni, hogy normális pasi már nem is létezik..vagy soha nem is létezett.

Valaki felvilágosíthatna róla hogyan működnek érzelmileg...mert sötétben tapogatózom.

2016. szept. 19. 22:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az a problémám, hogy baromira nem érdekelnek.
2016. szept. 19. 22:31
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Pedig sok normális pasi létezik, én ismerek elég sokat. Ha érzéketlen akarsz lenni akkor rossz nyomon vagy. Egy normális pasi olyan lányt szeretne aki érzelmes.
2016. szept. 19. 22:32
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Én a nőket nem értem, de reménytelen is,,szerintem elég ha élvezzük egymást . 42F
2016. szept. 19. 22:33
 4/18 A kérdező kommentje:
én viszont nem csak élvezni akarok, és pont hogy úgy tűnik, hogy nincs szükségük érzelmekre..
2016. szept. 19. 22:38
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
Dehogynem, max te ezeket nem tudod megadni.
2016. szept. 19. 22:54
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
És ti hogy működtök, lányok?
2016. szept. 19. 23:05
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
De igen is fontos, hogy érzelmes legyél, mivel én is az vagyok, számomra ez nagyon fontos egy kapcsolatban, és el sem tudnám képzelni ezt egy érzéketlen lánnyal.
2016. szept. 19. 23:06
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Az elvárásaiddal vannak a problémák. Apának mindig is a kicsi hercegnője leszel. 40 évesen is! :-)

De soha senki másnak! És ne is várd. Ha ribizliként viselkedsz, úgy is bánnak veled. De ha dámaként viselkedsz, akkor aszerint fognak bánni veled.

38F

2016. szept. 19. 23:06
 9/18 anonim ***** válasza:
7%

Ne visszafejlődésre menny, mert nem találsz normális embert környezetedben.

Csak legyél türelmes és nyitott. Egy igazi férfi ugyan olyan érzelmes mint akárki, ergo mint akármilyen nő akár.

Emberek vagyunk. átlagban ugyan olyan érzelmesek vagyunk.

Nőknél is vannak férgek ahogy nálunk is.

Ez van... Ne a sok rosszra figyelj és élj érzelem mentes életet semmi kapcsolatokkal... így egyedül leszel bármennyi ember is vesz majd körül.

Csak legyél türelmes, legyél még érzelmeidnek élő. Hidd el érzelmeknél nincs jobb. Várj megfelelőre. Én is ezt teszem és én is ritkán látok nem teljesen semmire kellő babyloni szajhát( túlozva).

Hogy hogyan működnek ilyfélék..., mind máshogy, de nagyon egyszerűen és primitíven.

Ne rajtuk gondolkozz. Csak magadon! Hogyan lehetnél még jobb s közben vágyj egy normális párra, kapcsolatra.

Elfog jönni. Igazi kérdés, hogy mikor. :)

Csak legyél nyitott lehetőségekre.

Sok sikert és kevés várakozást nekünk. :)

2016. szept. 19. 23:14
 10/18 A kérdező kommentje:

azért nincs annyi időm, hogy 50 éves koromig várjak...főleg hogyha még családot is szeretnék idővel :/

mégis hol vannak azok az igazi férfiak akikbe szorult érzelem? annyit beszélnek róluk...mégsincsenek sehol

2016. szept. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!