Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy érzéketlen legyek a pasikkal szemben?
Kezdem azt hinni, hogy normális pasi már nem is létezik..vagy soha nem is létezett.
Valaki felvilágosíthatna róla hogyan működnek érzelmileg...mert sötétben tapogatózom.
A pasik alapból érzelmesebbek a legtöbb nő!
Jól mondja az utolsó. Benned lesz a hiba!
Nagyon nem jó úton haladsz, ha érzelemmentessé akarsz válni. A legtöbb férfi igenis értékeli a gondoskodást, kedvességet, sőt, igénylik is. És nem működnek sokkal másképp, mint mi, nők. Köztünk is vannak gyökerek, ahogy köztük is, ezeket likvidálni kell az életünkből és kész.
Nekem a legtöbb volt párom igenis érzelmes volt, bár tény, hogy nem mind tudta ezt rendesen kifejezni. Sokuk a mai napig is vágyik egy kedves, odaadó nőre, akivel egy hullámhosszon vannak. Mostani páromat pedig pont az fogta meg, hogy kedves vagyok. Első alkalommal picit ittasan találkoztunk szilveszter hajnalban. Leültünk filmezni, megfogtam a kezét, simogattam a fejét, puszilgattam. Azóta is ilyen vagyok vele, folyton bújik, szeretget, többször is szerelmet vallott, és elmondta, milyen szerencsés velem.
Szóval nem kell elkeseredni, bár megértelek, mindenkinek vannak ilyen időszakai. Viszont azt nem árt fejben tartani, hogy ezt a viselkedést,amit leírtam ki kell hozni a férfiakból. Ez pedig kicsit ijesztő eleinte, mert sebezhetővé tesz, ha te nyitsz elsőként. Viszont kockázat nélkül nincs jó kapcsolat.
Vannak én pl olyan vagyok. :P
De a nők leszarnak kb és nem a kulsom miatt!
Ugyhogy ne sírjál itt menj azt keress te is magadnak egy igazi bunkot a jofejeket meg szard le puszi.
20/F
Nem tudom miféle (azt sejtem), meg mennyi rossz tapasztalatod volt, de a helyzet nem annyira reménytelen, hidd el.
Sürgetni meg semmit nem lehet az életben, ha most türelmetlen is vagy, attól nem leszel előrébb.
#14, elhiszem, hogy nem a külsőd miatta szarnak le.
Egy ilyen agresszív vénemberes, megkeseredett alak, ki a francak jelentene örömet?
elég komoly szakirodalma van a férfiak és nők érzelmi, kommunikációs és egyéb különbségeinek. meg nemektől függetlenül is elég nagy eltérések vannak különböző emberek szeretet nyelvei között. ha nem olyan emberrel kezdesz, vagy nem tanulsz meg a számára is megfelelő szeretetnyelven kommunikálni, akkor nem fogjátok megérteni egymást.
érdemes ezeket alaposabban megismerni, megérteni és alkalmazni.
ez az előadás is ajánlott a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!