Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, érzéketlen, menthetetlen, mert nem tudok szeretni? 20+N
Régen tudtam szeretni, a képességet kiölték belőlem. Egy ember van, akit szeretnék, de ő már nincs köztünk, Anyám. Régen, mintha szerettem volna egy-két embert, igazán sose ismertek, nem viszonozták.
Egy férfi volt nagy hatással rám, félek szerelembe esni, el akartam felejteni, halványul ő is.
Nincsenek rossz gondolataim mások felé, szeretem a gyerekeket, az állatokat, a természetet, nyugis vagyok,de ha magamba tekintek, nincs egy konkrét személy, akit szeretni tudnék, és tudom, hogy én se létezem senki számára.
Szerintem nem nem tudsz,hanem nem akarsz. Amiatt is,amit írtál,hogy félsz.
És félni nem baj,nem rossz dolog,csak nem éri meg:)
Semmi gond nincs ezzel, boldog így is lehet az ember.
A szeretettel lehet boldogabb is az ember, de bizony szomorúbb is.
Anyád iránti szeretetedre nem találsz más "célpontot" - sajnálom... de hát ami nincs a te életedben az a többi ember, vagy legalább egy.
Mintha előre eldöntötted volna, nekem is úgy tűnik. Nem KELL szeretni senkit, csak figyeld a környezetedet ellenszenv nélkül... biztosan van pár értékes ember, viselkedés, gesztus
"Barátságos vagyok az emberekkel
Hordom őket, mint keménykalapot
Azt mondom: mind egész különös szagú állatok
S azt mondom: nem számít, én is az vagyok"
valami ilyesmi - gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!