Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el a változást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el a változást?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok lassan 19, egészen sikeres, okos, izmos, magas, csúnya sem vagyok. Életem minden területén elértem eddig mindent amit akartam, de egy valamiben nem jön az előrelépés. A csajozásban egyszerűen lúzer vagyok, már több mint egy tucat lány utasított vissza az elmúlt 2 évben, pedig kedves, érdeklődő voltam, jól el is beszélgettem a legtöbbjükkel, kezdtem nyomulni hol jobban, hol kevésbé de soha nem történt semmi, nem sikerült 2-3 találkozónál tovább jutni. Szórakozóhelyeken, egy-egy éjszakára találtam partnert elég sokszor, de az nem ugyanaz, nem tesz boldoggá( nem volt szex egyszer sem). Önbizalmam van/volt. Amiket a kifejtésem első részében írtam nem nagyképűségnek szántam, hanem hogy jobban belelássatok a helyzetembe. Minden kritikát, ötletet köszönök.

2018. jan. 18. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit mondtak, miért nem tetszel nekik? Vagy mit mondanak a nőbarátaid?
2018. jan. 18. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs önbizalmad egyáltalán és soha nem is volt.

Az önbizalom azt jelenti hogy felül állsz a visszajelzéseken, tehát ha visszautasítanak is emelt fővel mész tovább.

Nálad pont az ellenkezője igaz, ha jókat mondanak rólad fa.sza srácnak érzed magad ha elküldenek akkor meg otthon bőgsz a sarokban. Dróton rángatnak mert nincs önbizalmad.

És mi az hogy több mint egy tucat lány utasított vissza ? Tehát akkor mondjuk 15-en 2 év alatt ??

Tehát napi 1 visszautasítással számolva 730 nap alatt visszautasítottak 15-en akkor a maradék 715 napon mégis mit csináltál ???

Múltkor bementem egy forgalmas bevásárlóközpontban és odamentem 15 csajhoz dumálni.

A 15-ből 4-en adtak facebook-ot.

Akkor te mia fenét vacakolsz ráadásul ha még jól is nézel ki állításod szerint ?

2018. jan. 18. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól kiszámoltam a tucatot :-D

De a lényeg érthető, majd ha 300 lány közül is mindenki visszautasított akkor reklamálj

2018. jan. 18. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi srácok!
2018. jan. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!