Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el a változást?
Nincs önbizalmad egyáltalán és soha nem is volt.
Az önbizalom azt jelenti hogy felül állsz a visszajelzéseken, tehát ha visszautasítanak is emelt fővel mész tovább.
Nálad pont az ellenkezője igaz, ha jókat mondanak rólad fa.sza srácnak érzed magad ha elküldenek akkor meg otthon bőgsz a sarokban. Dróton rángatnak mert nincs önbizalmad.
És mi az hogy több mint egy tucat lány utasított vissza ? Tehát akkor mondjuk 15-en 2 év alatt ??
Tehát napi 1 visszautasítással számolva 730 nap alatt visszautasítottak 15-en akkor a maradék 715 napon mégis mit csináltál ???
Múltkor bementem egy forgalmas bevásárlóközpontban és odamentem 15 csajhoz dumálni.
A 15-ből 4-en adtak facebook-ot.
Akkor te mia fenét vacakolsz ráadásul ha még jól is nézel ki állításod szerint ?
Jól kiszámoltam a tucatot :-D
De a lényeg érthető, majd ha 300 lány közül is mindenki visszautasított akkor reklamálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!