Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy normálisabban öltözködjön?

Figyelt kérdés

A barátomról van szó, és nem találom túl vonzónak, amikor nap, mint nap azzal szembesülök, hogy két számmal nagyobb nadrágokat, kinyúlt, kifakult felsőket, zöld-sárga széldzsekit hord, valamint egy piros gyerekhátitáskát. Annál is inkább zavar, mivel én nőiesen, elegánsan öltözködöm, ezért sokszor nem látom őt férfinek a ruháiban, hanem mintha az óvodás gyerekem lenne. :D Pláne, hogy magassarkúban magasabb vagyok nála.

Nem vásárol magának, hanem mindent elhord, amit valamelyik rokon küld neki Angliából, kvázi a 45 éves nagynénje öltözteti, akivel kb. soha nem találkoznak. Ő küldi a rossz méretű ruhákat is, de a barátomat ez sem zavarja. Ha pedig nem küld semmit a rokon 3 évig, akkor 3 évig nem vesz magának ruhát.

Ha megmondom finoman, hogy szerintem ez meg az nem áll jól neki, rávágja, hogy ez van. Utál vásárolni (mint az öcsém, de ő még gyerek...).

2017. jan. 30. 11:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos, sok egyeb dolog kozott sem stilust, sem pedig igenyt nem tud vasarolni az ember.
2017. jan. 30. 11:53
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Elcibálnám magammal egy boltba egyszer,és vennénk új ruhákat.Azért minimális igénye legyen már,hogy ne úgy nézzen ki mint egy csöves :)
2017. jan. 30. 11:53
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
Két dolgot tehetsz. Megmondod, hogy neked így nem tetszik, és vagy hajlandó úgy felöltözni, mint egy férfi, vagy viszlát. Előbbi esetben elmész vele és olyan ruhákat vetetsz vele, amikben jól néz ki, második esetben búcsút intesz neki és keresel valakit, akinek tetszik az ízlése ruhák terén.
2017. jan. 30. 11:54
 4/27 anonim ***** válasza:
82%

1. Készíts ki neki olyan ruhát amit szívesen látnál rajta,

2. Keress olyan pasit aki hozzád öltözik.

Én is elegánsan öltözöm és a minap épp azon mosolyogtam, hogy mennyire oda vagyok a munkás overáll-os pasikért, valahogy megakad a szemem rajtuk és vonzónak találom őket.Nyilván a munkás hétköznapokban nem zavar, de ha valami elegánsabb eseményre megyek a párommal, akkor összeöltözünk.

A kapcsolatotok elején nem zavart téged az öltözködése?

2017. jan. 30. 11:55
 5/27 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos az embereket nem lehet megváltoztatni ha ők maguk nem akarják. Próbálhatod egy-egy új ruhára rábeszélni, könyörögni minden alkalommal, ruhát adni neki karácsonyra, szülinapra, vagy megpróbálhatod megszokni.

Te tudod, hogy ez neked mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy a másik hogy öltözik

2017. jan. 30. 11:57
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel neki 1-2 polot, nadragot, a tobbi ruhajat meg dugd el valahova, ha ennyire nem erdekli mit hord, akkor ennyi erovel hordhatja, amiket toled kap :D
2017. jan. 30. 11:58
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki te. Majd meglátja mennyire másabb, ha rendes ruhát hord
2017. jan. 30. 12:06
 8/27 A kérdező kommentje:

Cinnamon Tea, szerintem zseni vagy. :D Ez ilyen egyszerű, ahogy leírtad. Remélem. :) Igyekszem venni neki, előbb-utóbb csak lesz annyi normális ruhája, hogy csak azokat hordja.

Zavart egy kicsit az elején is, de ezekben a cuccokban láttam meg először, tehát nem a ruházata vett le a lábamról. Szeretem őt, de tényleg nagyon igénytelenül öltözködik. :(

2017. jan. 30. 12:07
 9/27 anonim ***** válasza:
31%
Azért, vigyázz a vásárlással. A párom is kb így volt mint te. Szépen elkezdett nekem vásárolni, ami szerinte jól áll nekem. Ezek a ruhák, mind ott vannak, vagy már ki lettek dobva, egyetlen próbára voltak rajtam. Mivel, egyetlen egy ruhában sem éreztem jól magam, ezért, nem is hordtam őket. Kellett jó pár év, még rájött, feleslegesen erőlködik.
2017. jan. 30. 12:18
 10/27 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van, csak nálunk természetes, hogy én vagyok a stylistja. Neki is kb. mindegy, hogy mit hord. Egyedül azt utálja, ha feliratos, mintás a poló, pulcsi. És a homi ruhákat. (de azokat elve nem adnám rá)

Kezdődött azzal az öltöztetés, hogy egyetemista koromban sálat kötöttem neki mikulásra, mert sose volt sálja és a torka néha hidegben volt. (nekem meg érzékeny a mandulám odafigyelek, hogy védjem azt a részt). Azt azt elhordta.

Aztán jött az, hogy vettem neki polókat, mert a régiek kifakultak, vagy rojtosodtak. Aztán jött a nadrág... és így tovább... most már olyan ruhái vannak, hogy a munkatársnőinek is feltűnt, milyen laza, elegáns :D

2017. jan. 30. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!