Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy normálisabban öltözködjön?
A barátomról van szó, és nem találom túl vonzónak, amikor nap, mint nap azzal szembesülök, hogy két számmal nagyobb nadrágokat, kinyúlt, kifakult felsőket, zöld-sárga széldzsekit hord, valamint egy piros gyerekhátitáskát. Annál is inkább zavar, mivel én nőiesen, elegánsan öltözködöm, ezért sokszor nem látom őt férfinek a ruháiban, hanem mintha az óvodás gyerekem lenne. :D Pláne, hogy magassarkúban magasabb vagyok nála.
Nem vásárol magának, hanem mindent elhord, amit valamelyik rokon küld neki Angliából, kvázi a 45 éves nagynénje öltözteti, akivel kb. soha nem találkoznak. Ő küldi a rossz méretű ruhákat is, de a barátomat ez sem zavarja. Ha pedig nem küld semmit a rokon 3 évig, akkor 3 évig nem vesz magának ruhát.
Ha megmondom finoman, hogy szerintem ez meg az nem áll jól neki, rávágja, hogy ez van. Utál vásárolni (mint az öcsém, de ő még gyerek...).
1. Készíts ki neki olyan ruhát amit szívesen látnál rajta,
2. Keress olyan pasit aki hozzád öltözik.
Én is elegánsan öltözöm és a minap épp azon mosolyogtam, hogy mennyire oda vagyok a munkás overáll-os pasikért, valahogy megakad a szemem rajtuk és vonzónak találom őket.Nyilván a munkás hétköznapokban nem zavar, de ha valami elegánsabb eseményre megyek a párommal, akkor összeöltözünk.
A kapcsolatotok elején nem zavart téged az öltözködése?
Sajnos az embereket nem lehet megváltoztatni ha ők maguk nem akarják. Próbálhatod egy-egy új ruhára rábeszélni, könyörögni minden alkalommal, ruhát adni neki karácsonyra, szülinapra, vagy megpróbálhatod megszokni.
Te tudod, hogy ez neked mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy a másik hogy öltözik
Cinnamon Tea, szerintem zseni vagy. :D Ez ilyen egyszerű, ahogy leírtad. Remélem. :) Igyekszem venni neki, előbb-utóbb csak lesz annyi normális ruhája, hogy csak azokat hordja.
Zavart egy kicsit az elején is, de ezekben a cuccokban láttam meg először, tehát nem a ruházata vett le a lábamról. Szeretem őt, de tényleg nagyon igénytelenül öltözködik. :(
Nálunk is ez van, csak nálunk természetes, hogy én vagyok a stylistja. Neki is kb. mindegy, hogy mit hord. Egyedül azt utálja, ha feliratos, mintás a poló, pulcsi. És a homi ruhákat. (de azokat elve nem adnám rá)
Kezdődött azzal az öltöztetés, hogy egyetemista koromban sálat kötöttem neki mikulásra, mert sose volt sálja és a torka néha hidegben volt. (nekem meg érzékeny a mandulám odafigyelek, hogy védjem azt a részt). Azt azt elhordta.
Aztán jött az, hogy vettem neki polókat, mert a régiek kifakultak, vagy rojtosodtak. Aztán jött a nadrág... és így tovább... most már olyan ruhái vannak, hogy a munkatársnőinek is feltűnt, milyen laza, elegáns :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!