Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy öltözködjön egy molett lány, hogy vonzó legyen a férfiaknak?
A fogyj le hozzászólásokat hagyjátok, mert edzek és odafigyelek az étkezésre újév óta, úgyhogy rajta vagyok az ügyön :)
Képeket is linkelhettek :)
Molett nőként mondom, hogy ez így kevés infó.
Két 165 cm-es és 80 kg-os csaj között lehet ég és föld a különbség.
A legfontosabb, hogy tudd, hogy mi áll jól, és hangsúlyozd azt. A divatot kb. tojd le, és legyen inkább saját stílusod. Esetleg koppinthatsz néhány plus size divatbloggert, főleg ha hasonló alkatú, mint te.
Akinek a cicije nagy, az hangsúlyozza azt, akinek a dereka arányos az azt, akinek a vádlija formás, az meg azt.
A többit lehet alakítani, palástolni, a lényeg, hogy mindig jól érezd magad abban, ami rajtad van.
Sminkben és frizurában is találd meg az előnyöset, mert az sokkal többet számít az első benyomásnál, mint a ruházatod.
A férfiaknak összességében akkor tetszik, ha a megjelenésed nőies, természetes, kiemeled a jó részeket, és pozitív a kisugárzásod. Ehhez nem kell túl sok dolog, néha elég egy póló egy farmer, meg ha mosolyogsz.
Nem vagyok lotyó, sosem szoktam kitenni, hiába lenne mit :)
Visszafogott, elegánsan szoktam öltözni, nincs óriási cicim, de azért kissé nagyobb és vastag sajnos a combom, meg a csípőm, de a hasam kisebb
Szoknyák, ruhák, hosszított felsők: ezek leplezik a combokat és a csípőt, és nagyon nőies.
V-kivágás: nyújtja az alakot, és kiemeli a melleket. Nem kell köldökig kivágottnak lennie, csak diszkréten. De egy átlapolós fazon is előnyös lehet.
Nyitott blézer, mellény: több kilót lefaraghat deréktájról, és eltereli a figyelmet a problémás zónákról.
A mell alatt húzott (empire) fazonú ruhák és felsők, mert még vékonyabbnak mutatja a derekad, és leplezi a párnákat.
A középső képen a csajnak nagyon másféle cipőt kellett volna választania, de a két szélső csaj rendben van.
Telt nőknél is nagyon szexi tud lenni, ha épp csak a fél vállad látszik ki.
Amit mindenképpen kerülj, azok az öregasszonyos, divatjamúlt darabok.
Kísérletezz bátran, néha pont az a ruha áll meglepően jól, amiről sose hitted volna. És a legfontosabb, hogy mindig, minden ruhát fel kell próbálni, mielőtt megveszel!
Kettes, tökéletesen leírta.
Az meg durva, hogy nem vagy lotyó. Amid van, azt, sokféle kép lehet mutatni. Nem kell végletekben gondolkodni. Meg lehet mutatni ízlésesen, sejtelmesen, azt, amire fel akarod hívni a figyelmet. Nem kell ahhoz kidobni a cicit, hogy ráterelődjön a figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!