Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a pasimat hogy páwásabban öltözködjön? 13/L
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 10:44
1/28 anonim válasza:
Sehogy! Ha szereted akkor önmagáért szereted és nem akarod megváltoztatni őt! De egy 13 éves mit is tud a szerelemről! Barbie-val játsz inkább!
3/28 DanteSparda válasza:
sehogy miért akarod elrontani szegényt?
4/28 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta rá h nagyon gáz a páwa stilus sztem meg az gáz h ilyen "szürkén" öltözik
2014. jún. 21. 10:46
5/28 anonim válasza:
13 évesen menj mesét nézni inkább.
7/28 anonim válasza:
A tüdődből levegőt áramoltatsz ki úgy, hogy a hangszálaidat megrezegtesse, majd a szájszerveidet összehangoltan mozgatva különféle hangok formálásán keresztül a társad által is érthető szavakkal tudtára adod, hogy azt szeretnéd: "páwásabban" öltözködjön. (akármit is jelentsen ez:D)
8/28 anonim válasza:
Szerintem el se olvasd a kommenteket, elcseszik majd a napodat. Kissé provokatív ez a kérdés nekünk, gyk-soknak.
9/28 anonim válasza:
Akkor minek jöttél vele össze ha nem tetszik a stílusa? Ezt magyarázd meg nekem...
10/28 A kérdező kommentje:
már régóta eggyütt vagyunk
2014. jún. 21. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!