Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen nyári ruhák tetszenek egy nőn, ami viszonylag figyelemfelkeltő, de mégsem nézitek őt k. rvának? Hogy akarjátok, hogy öltözködjön egy 20-22 éves nő nyáron?
Én is ilyen alkatú vagyok, és elég tapasztalt, szóval az én tippem a szoknya. Térdig érő. Hidd el, a pasik nagy részének nem számít a szoknya hossza, de ha szoknyát látnak, az már alapból figyelem felkeltő. Azért ezt a hosszt javasoltam, mert én is ilyen alkat vagyok és magamon azt tapasztaltam, hogy ez a legelőnyösebb, bár szép lábaim vannak, az összkép mégis jobban mutat egy ilyen hosszúságú szoknyával. De a ruhák is nagyon jók, akár ezzel a hosszal, szép színes ruhák az alkatodnak megfelelően:
ez csak pár. Remélem tudtam segíteni. :-)
3 as, az valami borzalom, szendeszűz női viselet.
Ezeken szoktam ásítozni, meg messziről elkerülni. Szinte semmit nem látni a nőből.
Én ilyesmiket szeretek nézegetni, főleg ha jó husis szexi combjai vannak: [link]
Na, ez az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!