Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen nyári ruhák tetszenek egy nőn, ami viszonylag figyelemfelkeltő, de mégsem nézitek őt k. rvának? Hogy akarjátok, hogy öltözködjön egy 20-22 éves nő nyáron?
Figyelt kérdés
egyedülálló vagyok, és szeretném végre felkelteni a férfiak érdeklődését úgy, hogy lehetőleg ne nézzenek olcsó, egyéjszakásra való nőnek. körte alakú vagyok, tehát kisebb, formás mellek, viszony széles csípő, keres popsi.2013. máj. 10. 19:56
12/14 anonim válasza:
"viszony széles csípő, keres popsi" :DD
13/14 anonim válasza:
Bármilyen ruha jó,ami ízléses,hossztól függetlenül lehet olcsó kinézetet kelteni.Szerintem egy pánt nélküli maxiruha lenge anyagból ugyanannyira lehet szexi mint egy topnak ható falatnyi miniruha..azt inkább ne.Viszont kerüld a szende szüzikét meg a besavanyodott öregasszony stílust.
Ezen az oldalon nézz körül,és vadássz ilyeneket,ez mind dögös,de nem olcsó hatású:)Egy csaj.
14/14 anonim válasza:
Én azt szeretném ha a lányok nyáron meztelen lennének :)
Olyan jókat lehetne nézelődni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!