Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy normálisabban öltözködjön?

Figyelt kérdés

A barátomról van szó, és nem találom túl vonzónak, amikor nap, mint nap azzal szembesülök, hogy két számmal nagyobb nadrágokat, kinyúlt, kifakult felsőket, zöld-sárga széldzsekit hord, valamint egy piros gyerekhátitáskát. Annál is inkább zavar, mivel én nőiesen, elegánsan öltözködöm, ezért sokszor nem látom őt férfinek a ruháiban, hanem mintha az óvodás gyerekem lenne. :D Pláne, hogy magassarkúban magasabb vagyok nála.

Nem vásárol magának, hanem mindent elhord, amit valamelyik rokon küld neki Angliából, kvázi a 45 éves nagynénje öltözteti, akivel kb. soha nem találkoznak. Ő küldi a rossz méretű ruhákat is, de a barátomat ez sem zavarja. Ha pedig nem küld semmit a rokon 3 évig, akkor 3 évig nem vesz magának ruhát.

Ha megmondom finoman, hogy szerintem ez meg az nem áll jól neki, rávágja, hogy ez van. Utál vásárolni (mint az öcsém, de ő még gyerek...).

2017. jan. 30. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Menne is a levesbe az a nő, aki bármit is meg akarna változtatni rajtam, főleg a stílusomat :-P Ha szereted úgy szereted amilyen, ha változtatni akarsz rajta, akkor te nem őt szereted, hanem akarsz egy a magad ízlésére formált bábot készíteni. Keress olyan pasit, akit magadhoz valónak tartasz és szeresd a külsőségeit :-P Vagy egy papucsot, akivel tényleg azt csinálsz, amit akarsz.
2017. jan. 30. 12:20
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

mert olyan nagy kérés hogy normálisan öltözzön fel? olyan gyerekes ez a felfogás, hogy úgy szeresd ahogy van. nem az életcélját akarja megváltoztatni, vagy hogy milyen karriere legyen, gyereket akarjon meg hasonló fontos dolgok. csak annyit akar hogy ne öltözzön úgy, mint egy óvodás. :D

nem értem az ilyen embereket, akik ennyire nem akarnak tetszeni a párjuknak.

2017. jan. 30. 12:27
 13/27 anonim ***** válasza:
47%

#12:

Gondolom ha a párja lett, akkor valamikor tetszett neki :-P Most miért nem? Vagy akkor hazudott neki és már akkor a képben volt, hogy majd megváltoztatja, formálja? Akkor az megint egy mély érzelmeken nyugvó kapcsolatot jelez :-P

2017. jan. 30. 12:33
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
12-es Te szeretnél magad mellé egy olyan párt, aki mindig rosszul érzi magát, mert úgy kell öltöznie, ahogy szerinted normális? Mikor megismerte, akkor is így öltözködött. Elfogadta akkor. Később, ne akarjon belőle másik embert csinálni. Egy ember nem próbababa, hogy haza viszem és alakítom, ahogy nekem tetszik.
2017. jan. 30. 12:42
 15/27 Krukutyán Levente ***** válasza:
82%
Egy kapcsolatba fejlődnek az emberek. Azért mert ovis ruha helyet hordana pár normális ruhát szerintem még nem dőlne össze a világ. Attól még, hogy szereti nem tökéletes és mindig van hova fejlődnie. Nem az öltözködése miatt van vele csak jobb lenne, ha ki is nézne valahogy és megkockáztatom a férfinak is jó lenne, ha végre úgy is nézne ki.
2017. jan. 30. 13:06
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
Miért akarnak az emberek cirkuszi bohócot csinálni a párjukból?
2017. jan. 30. 13:16
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

Cirkuszi bohóc? Ahogy leírt a kérdező, a barátja most néz ki úgy, mintha az lenne. És nem megváltoztatni akarja, hanem kicsit igényességre bírni, mert a barátja ezeket a ruhákat nem azért hordja, mert szereti őket, hanem mert teljesen mindegy mit vesz fel, csak neki ne kelljen megvenni.

A barátom is ilyen, h magának semmit sem vesz meg, emrt a ruhára sajnálja a pénzt, meg az egész procedúrát sem szereti. Viszont az apja imád vásárolni, mindig veszi neki a göncöket, csupa kínai, ami csak azért baj, mert az anyaga is sz.r, meg ahogy áll rajta az is. Sok olyan pólója volt, amiből a hasa már majdnem kilógott. Szóval elmentem egy körútra és vettem neki kb. 4-5 pólot. Nem oylat, ami nekem tetszene, hanem ami neki is bejön főleg sötét, férfias színűeket vettem + egy világosat, ami nekem tetszett. Azóta is kb. ezt a 4 pólót hordja mert úgy tetszik neki, azt az 1-et egyáltalán nem vette fel, nyilvánvvalóan nem jön be neki. Ja és ki is fzette a ruhákat, igaz, azt mondtam,h akciósak voltak és kb. a felét kérdtem csak el, de megérte. Azóta megbeszéltük, h így vásárolunk neki :D

2017. jan. 30. 13:21
 18/27 anonim ***** válasza:
27%

Párod igénytelen.

Pár dolgot tehetsz:

1. Megmondod neki,hogy ízléstelen és gyerekes,nem tudsz férfiként ránézni,te egy férfivel akarsz szexelni nem egy gyerekkel,így no szex amíg nem tanul meg FÉRFIasan öltözködni és igényesen.

2. Ultimátumot adsz neki,hogy elmész vele vásárolni szívesen de ha nem fog megváltozni x idő múlva te szakítasz vele,mert nem pálya így.

3. Ahogy írták dobáld ki a sok sz_r ruháját és vegyél neki újakat.

4. Vidd el vásárolni és jutalmazd meg ha változik

5. Mond meg neki,hogy no szex csak ha elmegy veled vásárolni ezt a sok sz_rt meg tűzre dobja.

6. Szakítasz vele és keresel egy hozzád illő igényes igazi férfit.

Ő meg keressen magának egy dagadt szutyvadék,igénytelen nőt,az pont neki vló majd el lesz vele amikor a hája kipörsen a melegítő alól.

Éreztesd vele,hogy mit fog veszíteni,de szerintem túl buta ő ehhez,majd lesz neki egy dagadt igénytelen csaja aki a kutyának sem kell,az való neki.

2017. jan. 30. 13:34
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

"Gondolom ha a párja lett, akkor valamikor tetszett neki :-P Most miért nem? Vagy akkor hazudott neki és már akkor a képben volt, hogy majd megváltoztatja, formálja? Akkor az megint egy mély érzelmeken nyugvó kapcsolatot jelez :-P"

hazudott? nem hazudott semmit. nem mondta hogy milyen jól néz ki. gondolom ismerkedésnél te sem azzal kezded, hogy megjegyzéseket teszel a másik ruhájára, hogy milyen ronda. na meg nem ez az elsődleges szempont, nem ez alapján döntöd el, hogy most összejössz vele vagy nem.

"Te szeretnél magad mellé egy olyan párt, aki mindig rosszul érzi magát, mert úgy kell öltöznie, ahogy szerinted normális? Mikor megismerte, akkor is így öltözködött. Elfogadta akkor. Később, ne akarjon belőle másik embert csinálni. Egy ember nem próbababa, hogy haza viszem és alakítom, ahogy nekem tetszik."

itt még mindig csak ruháról van szó. és senki se mondta, hogy a másik ízlése szerint kéne felöltözni. egyszerűen igényesebbnek kellene lennie. vagy neked a ruhatárad megváltoztatása egy olyan hullámot idéz elő, hogy más ember leszel?

az én barátom is ocsmányul öltözködött, minden túlzás nélkül. és nem tetszett már akkor se, de valahogy sokkal több jó tulajdonsága volt, ezért érthető módon összejöttem vele.

felvett ő is bő nadrágokat, ami 5 számmal nagyobb volt, a derekán persze jó szorosra kellett húzni az övet, amitől buggyos lett felül. régi, kifakult pólóban járt, ja meg ilyen csodaszép nadrágban, csak nagyobb méretben:

[link]

most komolyan azon megy a hiszti, hogy az ilyenek helyett rendes, nem kifakult, de ugyanolyan egyszínű pólót húzzon? :D vagy olyan nadrágot ami jó rá méretben? :D meg ne ilyen ovis pamutrövidnadrágot? :D ne röhögtessétek már ki magatokat.

én mondtam neki hogy nem tetszenek a ruhái, ovisok járnak ilyenben, nem látszanak a lábai a nadrágban, el van szakadva a kabátja, másik kéne. nem hisztizett, nem sértődősködött, nem játszotta az eszét, mint egy kisgyerek.

vett rendes pólót, kb 2000Ft-ért darabját. sima egyszínű feketét, fehéret, szürkét. semmi csicsásat, mintásat nem mondtam hogy vegyen. csak normális kinézetűt. nem csináltam belőle bohócot.

elmentem vele nadrágot venni, ami jó rá. egyszínű feketét. semmi szakadt farmer, színes nadrágok, vagy olyan szoros, hogy ne férjenek el a golyói. vettem vele kabátot. sima fekete, de nem szakadt, nem 100 éves, mert még gimnáziumban vette az előzőt turkálóban, most 25 éves.

sima egyszínű kötött pulcsijai vannak, amiket ő választott, én csak megnéztem hogy jó-e az anyaga, jó-e a mérete, és hogy áll neki.

tépőzáras cipő helyett vettem elől fűzős fekete bőrbakancsot, ami szintén neki tetszett, ő akart fűzős bakancsot.

nem hiszem, hogy én bármit ráerőltettem volna, vagy olyanra formáltam volna, amilyen nekem tetszik. sokkal durvább dolgokat is adnék rá, ha azt akarnám hogy úgy öltözzön ahogy nekem tetszik. most legalább komolyan veszik... mások megjegyezték hogy mennyivel jobban néz ki. azt hiszem nem követtem el megbocsáthatatlan bűnt azzal, hogy segítettem neki felnőtt külsőt formálni... neki is tetszik, már érdekli mit vesz fel.

nekem is sokkal jobban bejön, sokkal vonzóbbnak látom neki készült ruhákban, mint 1000 éves, elhasználódott, gyerekes göncökben. élvezi, hogy tetszik nekem. szerintem normális embereknél ez így működik.

mielőtt meg lennék vádolva, én is olyat veszek fel, ami tetszik neki is. van hogy ő ad jó ötleteket. és én is élvezem, hogy úgy nézek ki, hogy le se tudja venni a szemét rólam.

nem értem azokat, akiknek a jellemfejlődése megáll úgy 18 év körül, és onnantól kezdve senki meg se próbáljon változtatni rajta semmit. még a sz ar tulajdonságait se. nem csak öltözködésben.

2017. jan. 30. 14:42
 20/27 anonim ***** válasza:

#19:

Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória. Az, hogy te találtál egy ovist, akit öltöztethetsz a kedved szerint, az nem jelent azt, hogy az a normális :-P

Mondjuk én adok magamra (kell is a munkám miatt), de igen is vannak ezer éves és megfakult, szakadt ruháim is. Hordom őket, amikor megtehetem, mert azok általában érzelmileg is kötődnek hozzám és szívesen viselem őket. Nem lenne olyan nő aki kedvéért kidobnám őket :-P

2017. jan. 30. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!