Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyetértetek azzal, hogy "amíg nincsen szex, addig az nem párkapcsolat"?
Nem.
Magánügy. Nem a szex a legfontosabb. Mit ér az a párkapcsolat, ahol van szex, de az egyik fél pluszba még csalja is a párját? Na, erről ennyit.
Inkább úgy mondom, hogy onnantól párkapcsolat, hogy mindkét fél úgy döntött magában, hogy annak tartja. Ha az egyik ezt a szextől teszi függővé, akkor neki onnantól kezdődik, a másiknak meg már előtte is - vagy utána se.
26N
Igen.
Az más kérdés,hogy ettől függetlenül el lehet köteleződni de normális felnőtt embereknél a vágyakozással kezdődik az ismerkedési folyamat.Legalábbis én akkor kezdek ismerkedni amikor már azt veszem észre egyszerűen nem bírom ignorálni a nőt.Bár lehet nem vagyok normális :D
Pláne,hogy nőknél viszont mivel általában "ismerkedés" zajlik amikor párkeresésben vannak és több szálon futtatják a jelöltekert,randizgatnak össze-vissza aztán kijelölnek maguknak egy befutót végül, ami természetesen nerm jelenti azt,hogy az ismerkedést ne folytatnák tovább és ne lenne talonban néhány gyökér aki hajlandó bevállalni a lián szerepkörét.
Nálam így van, rám igaz. Nem tudok komolyan venni egy kapcsolatot szex nélkül és utálom az időhúzást, pedig nő vagyok.
Mások párkapcsolata felett nem ítélkezem, elfogadom, ha náluk nem úgy vannak a dolgok, mint nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!