Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyetértetek azzal, hogy "amíg nincsen szex, addig az nem párkapcsolat"?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 15:27
11/17 anonim válasza:
Nem,a kapcsolatban fontos ugyan a szex,de normál esetben nem kizárólag azzal kezdődik,és nem csak arra épül.
12/17 anonim válasza:
Be is baxna, ha ezen múlna a dolog. :D Először összejövök valakivel (szerelemmel fűszerezve), aztán fogunk lefeküdni egymással. Ez a dolgok helyes sorrendje. Minden más egy mai, liberális agymosási maszlag.
13/17 anonim válasza:
Több dolog miatt sem értek vele egyet. Egyrészt én például nem tudok úgy lefeküdni valakivel, hogy nem vagyok abban biztos, hogy komolyan tervez velem. Másrészt az az ideális, ahol egyik fél sem erőlteti a szexet. Ha igen, az már gyanús. Ott elképzelhető, hogy a szexre megy. Meg azért szerintem a szexuális együttléthez kell egy alapvető bizalom meg tisztelet, szerelem a másik iránt. Vagyis ha nem dugni, hanem szeretkezni akarsz.
14/17 anonim válasza:
Egyesek úgy érzem kissé sarkítva a dolgokat valami első randin szexre gondolnak.
Nyilván van udvarlási szakasz,de ha egy felnőtt nő 4-5 randi után is még vissza bírja fogni magát,nos az nem igazán vágyhat rám.És ez udvarlási szakasz!!Nem pedig párkapcsolati!! Egyes értetlenek kedvéért.
Hovatovább még a testiségtől sem lesz párkapcsolat feltétlenül.
Majd ha az összebútorozás felvetődik,na az már egy sarkaslatos pont.Ha az azzal kapcsolatos problémákat sikerül venni akkor már valóban párkapcsolatról beszélhetünk.
15/17 anonim válasza:
Plusz ha kérhetném a 16 éves hercegnőcskék távozzanak már a kategóriából :D
16/17 anonim válasza:
Én azt nem hiszem el, hogy akik között nincs szex, ők szerelmesek egymásba, kívánják egymást. Ha én valakit kívánok, akár az első randin lefekszem vele. Persze mindenki gondolhat annyira rosszra, amennyire csak a fantáziája engedi, de nem hinném, hogy itt kezdődne a könnyűvérűség, mivel egy kezemen meg tudom számolni a srácokat, akikkel lefeküdtem, és még marad is szabad ujjam.
17/17 anonim válasza:
Az utolsóéval értek egyet. Aki szerelmes az nem bírja ki, hogy ne legyen szex. Amíg nincs szex addig az nem párkapcsolat, csak ismerkedés. A jó szex az alapja, hogy a lelki dogok fejlődni tudjanak két ember közt. Ha a szex nem működik akkor soha nem lesz jó lelki kapcsolat egy hosszan tartó kapcsolathoz, együttéléshez pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!