Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan hargaszik ránk a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hargaszik ránk a lány apja?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lány akivel 4 hónapja ismerjük egymást az iskolából. Kedden megbeszéltük, hogy szerda este elmegyünk a haveromhoz kicsit iszogatni, úgymond "megünnepelni" az érettségi eredményeimet.

Csak egy üveg whiskeyt vettünk 3 főre, a haverom meg én be se rugtunk rendesen, de mint kiderült, a lány nem igazán bírja a piát. Kicsit becsicssentett és elkezdett sexuális jellegü utalásokat tenni nekünk. Először nem foglalkoztunk ezzel, haveromnak barátnője is van, de végülis elkezdtük levetkőztetni. Nem ellenkezett. Eleinte csak velem akarta elveszteni, mivel nagyon jó barátok lettünk az elmúlt időszakban, de végül a haverom is berakta neki. Persze védekeztünk.

A lány másnap józanon megbánta az egészet, elmondta az apjának mi történt. Úgy festett az egész mintha nem akarta volna, és mi meg kihasználtuk volna. Pedig szeret engem a lány, tényleg nagyon közeli a kapcsolatunk vele, igaz nem 'járunk' hivatalosan.

Ma mikor áthivott, az apja olyan pofont lekevert nekem, hogy még most is cseng a bal fülem. És nagyon leszidott, és megüzente a haveromnak is, hogy ne kerüljön a szeme elé.

A lány 16 éves lesz, én 19 vagyok a haverom 20.

Szerintetek jogos volt?

2019. jún. 21. 13:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
30%
16 éves, nem kisgyerek már. Szimplán még egy tinirbanc, akinek másnap feltámadt a lelkiismerete. Ennyi történt. 27/N
2019. jún. 22. 08:35
 42/44 anonim ***** válasza:
58%

Ez büntetőjogi kategória!

A felhörrenések itt is jogosak! A nők alap állapotban nem bírják a piát. Elvesztik a gátlásokat.

A te érzéseidről nem beszéltél, léteznek egyáltalán? Légy őszinte, legalább anonim módon.

Azért a szüleidtől előzetesen ezt megtudhattad volna, vajon mit nem mondtak még el neked a nevelés során?...

2019. jún. 23. 23:15
 43/44 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, ha ez nem kamu, akkor örüljél, hogy nem jelentettek fel nemi erőszakért téged és a haverodat.

Alapból, ha részeg akkor beleegyezésre képtele állapotban van, tehát jogilag nem egyezett bele az aktusba.

Nagyon nagyon húzzad meg magad és örülj, hogy nincsen büntetőügy ebből, mert ha bevarrnak, akkor te is megtudod, milyen az, ha beleegyezés nélkül szexelnek valakivel..

2019. jún. 23. 23:24
 44/44 Argloss ***** válasza:
85%

197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki

a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,

b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

Akaratnyilvánításra képtelen az a személy, akinek fizikai vagy pszichikai okoknál

fogva nincs jogi értelemben vett akarata, vagy nem tudja azt kifejezésre juttatni. A sértett ezen

állapota lehet átmeneti jellegű (pl. kábítószer hatása alatt áll), és állandó jellegű is (pl. kóros

elmeállapotú).

2019. jún. 24. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!