Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan hargaszik ránk a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hargaszik ránk a lány apja?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lány akivel 4 hónapja ismerjük egymást az iskolából. Kedden megbeszéltük, hogy szerda este elmegyünk a haveromhoz kicsit iszogatni, úgymond "megünnepelni" az érettségi eredményeimet.

Csak egy üveg whiskeyt vettünk 3 főre, a haverom meg én be se rugtunk rendesen, de mint kiderült, a lány nem igazán bírja a piát. Kicsit becsicssentett és elkezdett sexuális jellegü utalásokat tenni nekünk. Először nem foglalkoztunk ezzel, haveromnak barátnője is van, de végülis elkezdtük levetkőztetni. Nem ellenkezett. Eleinte csak velem akarta elveszteni, mivel nagyon jó barátok lettünk az elmúlt időszakban, de végül a haverom is berakta neki. Persze védekeztünk.

A lány másnap józanon megbánta az egészet, elmondta az apjának mi történt. Úgy festett az egész mintha nem akarta volna, és mi meg kihasználtuk volna. Pedig szeret engem a lány, tényleg nagyon közeli a kapcsolatunk vele, igaz nem 'járunk' hivatalosan.

Ma mikor áthivott, az apja olyan pofont lekevert nekem, hogy még most is cseng a bal fülem. És nagyon leszidott, és megüzente a haveromnak is, hogy ne kerüljön a szeme elé.

A lány 16 éves lesz, én 19 vagyok a haverom 20.

Szerintetek jogos volt?

2019. jún. 21. 13:38
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
85%

Összintén én ettöl a sztoritól sokkolva lettem, vagy nem tudom.

20 évesen nem dugunk részeg kislányokat még ha akarja sem , nemhogy még ketten?!

De legalább volt merszed a vaterja elé állni mégha kaptál is egy sallert

Amugy örülj , hogy nem mondták hogy megeröszakoltad

A csaj meg remélem, hogy tanult belöle -.-

2019. jún. 21. 13:57
 12/44 anonim válasza:
11%

Kérlek nyugodj le, nincsen még fiam, nem tanítom erre.

A válaszomban azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy nem a fiúkat kell okolni mindenért. A lány szájába gondolom nem erőszakkal öntötték az alkoholt, mindenhez két ember kell.

Hanyatlik ez a generáció, mi annó ezeket a dolgokat nem így beszéltük meg...

2019. jún. 21. 13:58
 13/44 anonim ***** válasza:
74%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Rohadtul örülj, hogy a csaj nem húzott rátok egy nem erőszak vádat.

Mert simán megtehette volna.

A pofon jogos volt, ha az én lányommal tetted volna a puska cső már a szádban lenne.

2019. jún. 21. 13:59
 14/44 A kérdező kommentje:
Szerintem is túl reagálták.... a lány nem haragszik rám, az ő döntése volt..
2019. jún. 21. 14:06
 15/44 anonim ***** válasza:
19%

Mi ez a hülyeség?

Ha egy lányát ittas állapotban flörtölni kezd, rámászik az emberre, akkor miért is lenne bűn megdugni?

Nem volt öntudatlan, nem kevertek drogot az italába, egyszerűen felszabadultak a gátlásai és akart egyet dugni.

Nemi erőszak? Édes Istenem...

2019. jún. 21. 14:06
 16/44 anonim válasza:
15%

Az előző vagyok, aki a kérdező mellé állt!

Kedves utolso, örülök, hogy nem csak én gondolkodom így, úgy látszik van még remény!

Üdv, Pista.

2019. jún. 21. 14:09
 17/44 anonim ***** válasza:
15%

De most komolyan?

Van egy csaj, akivel jóban vagyunk, elmegyünk inni, dumálunk és szex lesz a vége.

Ez bűn lenne, meg nemi erőszak?

Hol éltek ti?

2019. jún. 21. 14:13
 18/44 anonim ***** válasza:
84%
Ha az én lányommal teszed ezt nem úszod meg ennyivel...bár a lányomhoz is lenne pár keresetlen szavam.
2019. jún. 21. 14:13
 19/44 anonim ***** válasza:
13%
Egyébként meg fel lehet jelenteni az apukát a pofonért, az valódi testi sértés és önbíráskodás. Két vagy több ittas ember szexuális együttléte pedig nem nemi erőszak.
2019. jún. 21. 14:14
 20/44 anonim ***** válasza:
75%
K urva hosszú lesz ez a szünidő, telis-teli ilyen hülye kamu kérdésekkel...
2019. jún. 21. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!