Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan hargaszik ránk a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hargaszik ránk a lány apja?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lány akivel 4 hónapja ismerjük egymást az iskolából. Kedden megbeszéltük, hogy szerda este elmegyünk a haveromhoz kicsit iszogatni, úgymond "megünnepelni" az érettségi eredményeimet.

Csak egy üveg whiskeyt vettünk 3 főre, a haverom meg én be se rugtunk rendesen, de mint kiderült, a lány nem igazán bírja a piát. Kicsit becsicssentett és elkezdett sexuális jellegü utalásokat tenni nekünk. Először nem foglalkoztunk ezzel, haveromnak barátnője is van, de végülis elkezdtük levetkőztetni. Nem ellenkezett. Eleinte csak velem akarta elveszteni, mivel nagyon jó barátok lettünk az elmúlt időszakban, de végül a haverom is berakta neki. Persze védekeztünk.

A lány másnap józanon megbánta az egészet, elmondta az apjának mi történt. Úgy festett az egész mintha nem akarta volna, és mi meg kihasználtuk volna. Pedig szeret engem a lány, tényleg nagyon közeli a kapcsolatunk vele, igaz nem 'járunk' hivatalosan.

Ma mikor áthivott, az apja olyan pofont lekevert nekem, hogy még most is cseng a bal fülem. És nagyon leszidott, és megüzente a haveromnak is, hogy ne kerüljön a szeme elé.

A lány 16 éves lesz, én 19 vagyok a haverom 20.

Szerintetek jogos volt?

2019. jún. 21. 13:38
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen B+. Kevéssel is megúsztad.
2019. jún. 21. 13:42
 2/44 anonim ***** válasza:
89%
Kihasználni egy ittas lányt? Rendben, hogy tett rá utalásokat, de te is tudod, hisz írtad is, hogy az alkohol beszélt belőle. Lehetett volna több eszetek...
2019. jún. 21. 13:45
 3/44 anonim ***** válasza:
84%
Jogos! Örülj, hogy ennyivel megúsztad. Alkoholos állapotban lévő lánnyal nem létesítünk szexuális kapcsolatot, akármennyire is firtatja a témát. Undorító, hogy Te is meg a haverod is betettétek neki. Büszkék lehettek magatokra!
2019. jún. 21. 13:45
 4/44 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyi eszetek van 20 evesen..🤦🤦🤦🤦
2019. jún. 21. 13:46
 5/44 anonim ***** válasza:
85%

Te meg az érettségi? Ne röhögtess!

Ha ez igaz, akkor egy végtelen nagy gyökér vagy a nyomi haveroddal együtt. Kihasználni egy részeg lányt, a legaljasabb csövesek vagytok. Az apja helyében levágtam volna a kis kukidat és a szádba nyomtam volna!

2019. jún. 21. 13:46
 6/44 anonim válasza:
9%

Teljesen lehidalok ezen a mai generáción. Szerintem egyáltalán nem volt jogos az apuja reakciója. A mi időnkben egy lány se szaladt apucihoz, ha történt valami hasonló, pedig nagyon sok ilyen történt. Igaz, én már elmúltam 50 éves, de emlékszem hogy a haverokkal azon versenyeztünk ki tud több lányt megfektetni, vicc ez a mai generáció, és csak rosszabb lesz! 10 év múlva engedélyt kell alá írni a fiatalok szüleinek?

Ha az én fiammal fordulna elő ilyen(bár még nics), akkor én megdicsérném, hogy jól tette azt, hogy nem hátrált meg. És ha ilyet megtudnék, hogy a lány apja megüti a fiamat, akkor nem állnék jót magamért.

Azt tudom tanácsolni, hogy mond el édesapádnak, hogy megütöttek!

2019. jún. 21. 13:49
 7/44 anonim ***** válasza:
86%
Mondd te mit csinálnál ha a részeg lányodnak teszi be valak a farkát ?! Na ugye
2019. jún. 21. 13:53
 8/44 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, te i.dióta panelproli! Micsoda aljas gy.ökér lehettél te is, a fiadat is erre tanítod? Hogy használjon ki tudattalan, részeg lányokat? Ezért még a bokáját is megütheti! Aki nem bír a hormonjaival, menjen prostihoz, vagy verje ki. De ne másszon rá részeg, öntudatlan lányokra! Ezt csak az aljas, kispö.csű, senkinek nem kellő ba.rmok csinálják. Kb. egyenlő a nemi erőszakkal.
2019. jún. 21. 13:55
 9/44 anonim ***** válasza:
81%

Ja, mondd el apádnak, remélem a második pofont tőle kapod.

Te meg előző, ha a te lányod lett volna biztos másképp állnál a dologhoz.

2019. jún. 21. 13:55
 10/44 anonim ***** válasza:
76%
Nálam nem úsztad volna meg egy maflással. Te meg a haverod is ásná az állósírt magának a kiserdőbe, közbe sírnál és anyukád után nyüszítenél. Többször elhangzana hogy "Keljél fel a földről ha hozzád beszélek!". Szemetek voltatok.
2019. jún. 21. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!