Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hargaszik ránk a lány apja?
Tegyük fel, hogy van egy lány akivel 4 hónapja ismerjük egymást az iskolából. Kedden megbeszéltük, hogy szerda este elmegyünk a haveromhoz kicsit iszogatni, úgymond "megünnepelni" az érettségi eredményeimet.
Csak egy üveg whiskeyt vettünk 3 főre, a haverom meg én be se rugtunk rendesen, de mint kiderült, a lány nem igazán bírja a piát. Kicsit becsicssentett és elkezdett sexuális jellegü utalásokat tenni nekünk. Először nem foglalkoztunk ezzel, haveromnak barátnője is van, de végülis elkezdtük levetkőztetni. Nem ellenkezett. Eleinte csak velem akarta elveszteni, mivel nagyon jó barátok lettünk az elmúlt időszakban, de végül a haverom is berakta neki. Persze védekeztünk.
A lány másnap józanon megbánta az egészet, elmondta az apjának mi történt. Úgy festett az egész mintha nem akarta volna, és mi meg kihasználtuk volna. Pedig szeret engem a lány, tényleg nagyon közeli a kapcsolatunk vele, igaz nem 'járunk' hivatalosan.
Ma mikor áthivott, az apja olyan pofont lekevert nekem, hogy még most is cseng a bal fülem. És nagyon leszidott, és megüzente a haveromnak is, hogy ne kerüljön a szeme elé.
A lány 16 éves lesz, én 19 vagyok a haverom 20.
Szerintetek jogos volt?
A csaj szerette volna. Az már más kérdés, hogy mennyit ferdített az apjának mert félt tőle.
Bármelyik pasi aki azt mondja, hogy kissé ittasan nem dugta volna meg fiatal korában akármelyik lányt, az hazudik vagy impotens.
Ez így ment régen, így megy most is és ez lesz amíg ki nem hal az emberiség.
A lány szűz volt. Erre senki nem figyel? Élete első élménye ez volt.
Két barom ittasan megdugta. Ha az én lányommal csináltátok volna ezt, még most is ütnélek titeket, mint a lovat, 2 nyomorék. Ittas 16 éves szűz lányt ketten.
Ha ezt épeszű nő megtudja, soha többé nem áll veletek szóba.
Fúbasszus, abszolút az erőszak ellen vagyok, de ilyen helyzetben nagyon nehéz lenne megállnom, hogy ne verjek agyon egy ilyen kis görényt.
Olcsón megúsztad.
(Nem, nem gondolom szigorúan véve nemi erőszaknak, de attól még megvan a véleményem azokról, akik partiba vágnak egy részeg kislányt. - Mondjuk az nem derül ki, hogy azt is akarta-e, hogy a haverod "betegye neki"....)
Remélem, hogy csak kamu...
Kérdés, hogy ő első alkalommal ivott? Mert ha igen, akkor hát első alkalommal eléggé el tudja venni az ember eszét egy kis pia is. Meg még az utána lévő pár alkalom is. De ha ez már az ezredik volt, akkor már tudnia kéne, hogy mennyit bír... És mégis berúg.
Ti meg szánalmasak vagytok, főleg haverod, akinek még barátnője is van. Ezekután remélem csak volt.
De azt is remélem, hogy kamu az egész, mert eléggé elszomorító számomra, hogy ilyenek a mai fiúk.
Apai ösztön.
Én mondjuk nem dicsekednék vele,ha akarta a lány,ha nem.
Viszont a haverod szépen beszállt a partiba,annak ellenére,hogy barátnője volt.
Én közömbös maradnék a témában.
Valamilyen szinten az apának is,de nektek is igazatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!