Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha egy nagyon helyes, számodra tökéletes férfi próbàlna közeledni feléd, de?
#7 Köszi, hogy ezt leírtad. Remélem nem sérültèl sokat.
Lehet ítélkezni, de senki nem tudja milyen LEHETETLEN helyzetbe tud kerülni élete során.
Én szingli férfiként mindenkivel flörtöltem, aki tetszett, de amióta házas vagyok senki nőnek tudatosan egy bókot sem mondok, főleg munkahelyen nem. Ettől függetlenül én mindig is észrevettem, ha egy nőnek szép ruhája volt, vagy új frizurája, stb.
Egyszerűen nem akarom magam olyan szituációba hozni, ahol ilyen szempontok felmerülnek.
PL a multkor megtudtam, hogy csinos, kedve, okos, jófej, szingli kolleganőm pár háztömbre lakik tőlünk. Neki nincs kocsija, 45-50 perceket BKV-zik. Ha szingli lennék, egyből felajánlanám neki, hogy hazaviszem autóval, jó alkalom lenne ismerkedni, dumálni, stb. Elgondolkoztam rajta, aztán nem ajánlottam fel.
Biztos lenne sok ember, aki azt mondja, hogy miért, mi van abban, ha hazaviszem a kolleganőmet? A válasz a következő: semmi. Mégsem teszem meg, mert az alkalmat sem akarom megadni semmire sem.
#17 Jól teszed! Apukám is ilyen hűséges volt Anyukámhoz.:)
Kívánom a nők nevében is, hogy legyen "mindenkinek" ilyen normális férfi az életében, mint aki ezt a választ írta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!