Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyes, ha elfogadom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes, ha elfogadom, hogy a barátom állja a nyaralást?

Figyelt kérdés

8 hónapja jöttünk össze és nagyon jól működik köztünk. Arra gondolt, hogy elmehetnénk egy hétre nyaralni külföldre. Én azt mondtam neki, hogy sajnos nem engedhetem meg magamnak, de ő azt válaszolta, hogy amúgy se várná el, hogy fizessem a részem, mert évek óta dolgozik én pedig egyetemre járok. Örülök neki, hogy felajánlotta, de nem tudom, hogy helyes lenne vagy nem, ha ezt el is fogadnám. Illetve hogyan viszonozzam, ha elfogadom.

20l és 28f

2019. jún. 6. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodtan fogadd el, ha egyébként ő tényleg normálisan él, és ezt megteheti. Azzal viszonozd, hogy a nyaraláson meghívod fagyira, kávéra, - ha nincs benne az árban a teljes ellátás, - akkor vacsorára. Ilyenekkel lehet viszonozni.
2019. jún. 6. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel semmi probléma nincs.

Ez egy ajándék, szeretne veled időt tölteni, örömet okozni és megélni.

Te ezzel nem élsz vissza, engedd, hogy férfi legyen.

2019. jún. 6. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg állhatja a tiédnek csak a felét? De azzal sincs semmi baj, ha elfogadod.
2019. jún. 6. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Kivel menjen? Egyedül? Vagy keressen magának új barátnőt aki ki tudja fizetni?
2019. jún. 6. 16:39
 5/9 érdeklődő63 ***** válasza:
2%
először győződj meg hogy véletlenül nem pszichopata! ha teljesen biztosan megtudod hogy nem elfogadhatod. sőt még még jól meg is kopaszthatod ha visszajössz és okos vagy mert nyílván egy kifejezetten bamba figura .
2019. jún. 6. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
1%
Mivel viszonoznád? Tudsz bármit nyújzani azon kívül hogy lyukkal születtél a lábad között? Prostituált.
2019. jún. 6. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy elfogadod. Nem is te hívattad meg magad, ő ajánlotta fel. Bőven viszonozhatod még neki olyan figyelmességgel, ami nem sokba kerül. Majd ha te is úgy állsz anyagilag, akkor te is elhívhatod kirándulni. Addig pedig teljesen elég, ha 1-1 olcsóbb programot fizetsz,vagy főzöl neki, esetleg meghívod egy italra, kávéra, sütire, vacsorára.
2019. jún. 6. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan fogadd el, ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt!
2019. jún. 6. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
27%

Itt jön az impulzus hogy ha nyaralni i gyen mehetsz akkor a későbbiekben is tudod hogy pénztárcának hordhatod a férfiakat. Lehet édesanyád is ezt csinálta élettársával..

Sajnos te is a szemetet gyarapítod a kosárba de még nem jöttél rá...még játszod magad

2019. jún. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!