Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok "a pasim sajnálja rám a pénzét" "miért nem a pasim fizeti a nyaralást" stb. kérdés?
Te a múltkori 500Ft-on lovagló pasi vagy ugye?
Jajj, tedd már túl magad rajta! ;)
Nem nyert
Ès mèg csak pasi sem vagyok ☺️
Csak feltűnt, ma már vagy 3an kèrdeztèk az oldalon a fentieket!
mert manapság egyre nagyobb divat kitartottnak lenni.
a pasi "vállalkozó" csak hozza haza a casht
a csaja meg semmi dolga, csak szoli, körmök, vásárlás stb...
és a legdurvább az, hogy meg is találják ezeket a férfiakat.
Egy átlagos nő is simán talál módosabb férfit. Elképesztő.
De megértem a nőket, hiszen ha megkaphatja a prémiumot, miért érje be az átlagossal?!
szomorú dolog ez, de a külsőség az imitáló: hogy nézel ki, mi a stílusod, milyen az anyagi helyzeted?
majd utána jön a belső: megbízható vagy-e , tudsz-e szeretni stb...
Nem pedig fordítva.
Egy érdekes szitu:
haverom 27, csaja 20.
haver már melőzik 5-6 éve, csajszi még tanul legalább 3 évig.
minden évben nyaralnak, és úgy van hogy a haver fizeti a saját költségét teljesen, plusz a csaj költségeinek legalább a felét! (volt h az egészet)
e mellett ha hosszu 7 végéznek nyaranta, haverom áll mindent.
pedig nem alibi melóért kap 500 ezret havonta...
12-15 órákat melózik naponta, kétkezi munkája van. 3 kiló körül jön neki így össze tisztán.
4 éve (!!!) együtt vannak a mostani csajával...
én nem azt mondom h ne fizessen ő néha...merthogy a csaj tanul és nem dolgozik (de dolgozhatna ha annyira akarna diákmeloval, legalább nyáron, de nem igazán akar)
De ha tudom h ez van, akkor nem járok el hosszuhetvégézni, meg nyaralni majdnem midnen évben külföldre, és igenis tudnék nemet mondani a csajomnak, hogy bocsi de most az anyagiak NEM engedik meg h ellazzítsuk a nadrágszíjat.
Szerintem ezek a csajok a pasikban az apjukat látják "miért nem veszi meg nekem". Ha érzelmileg és anyagilag így mástól függ valaki azt nem nevezém önálló embernek.
Gyermekkorban javarészt a szüleinktől és az ő anyagi helyzetüktől függünk a legtöbben. Aki ezen nem lép túl, az teszi fel ezeket a kérdéseket.
Igen vannak az itt nagyon híres "goldigger" csajok, de azért nem ez jellemző. Ha meg valakinek tényleg az ilyen nők a célcsoport, ott szerintem nincsenek illúziók. Kerslet-kínálat :)
Egyébként a probléma ott szokott kezdődni, amikor valaki nekiáll filléreket számolni a kávézóban. Nem az hogy anyagilag megterhel az a 350 Ft, de jól eső gesztus. Én is mindig meglepem valami aprósággal a barátom, jó örömet szerezni na. :)
De bírom amikor minimálbéres srácok borogatják az asztalt, hogy a nő ATM-nek nézi őket. No comment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!