Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire sajnálja, nézi le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sajnálja, nézi le a környezete az egyedül maradt kisgyerekes anyákat?

Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha özvegy, akkor sajnálják. Ha elvált, akkor lenézik.
2016. jún. 20. 08:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinál semmit, hogy kiegyensúlyozott életet éljenek, akkor eléggé, főleg az idősebb korosztály. Ha rendes körülmények között élnek, akkor 35 felett egy kicsit sajnálnak, de ez bizonyos rétegnél mindig meg lesz az "én adómból" hozzáállás.
2016. jún. 20. 08:57
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

Attól függ. Nyilván ha tudom, hogy egyedülálló, akkor valamilyen szinten ismerem. Na már most ha egy elég könnyen kapható nőcske, akink becsúszott, és az aktuális éjszakai párja, akkor nem tudom sajnálni, viszont azt becsülöm benne, hogy legalább nem vetette el.

Viszont ha mondjuk a nő normális, csak szimplán félreismerte a férjét/párját, aki elhagyta, akkor kicsit sajnálom, de ha normális, akkor úgyis fog találni új párt magának, akár van gyereke, akár nincs. Ha meg azért robbant a dolog mert a nő félrement, hát akkor olvasd vissza az első soraimat. 22/F

2016. jún. 20. 08:58
 4/15 anonim ***** válasza:
*akinek becsúszott, és az aktuális éjszakai párja lelépett
2016. jún. 20. 08:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi a keretsztori.

Ha mondjuk csak úgy a semmire, pár hónapos kapcsolatba szült bele fiatalon, munka, végzettség, miegyéb nélkül, fiatalon, én azt lenézem.

Ha viszont olyan egzisztenciával rendelkezik, hogy ő maga is tudja nevelgetni a gyerekét, akkor csak szimplán sajnálom.

2016. jún. 20. 08:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem célcsoport, így számomra láthatatlan. Nem foglalkozok vele.
2016. jún. 20. 09:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben inkább tiszteletet vált ki, amiatt, hogy az ember teljesen egyedül csinálja, egyéb más napi problémák mellett.
2016. jún. 20. 09:30
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Nagyjából ilyen számkivetett kategóriává válik, hacsak nincs valami plusz amivel kompenzálni tud. (jó családi háttér, anyagiak)

A társadalmi megítélés általánosan az, hogy a gyerek kell, a gyerek jó és szükséges gazdasági és nemzeti érdekek miatt, de amint egyedül marad az egyik szülő, szépen kihátrál mögüle a társadalom egésze, és magára marad.

Ez egy szerényebb anyagi és kapcsolati(rokoni) tőkével rendelkező szülő esetén akár végzetes is lehet.

2016. jún. 20. 09:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Èn özvegy vagyok, 32èves. Talán sajnálni sajnálnak, már aki.. Azt viszont nem èrtem mièrt nèznènek le!? Dolgozom, egyedül tartom fenn az albèrletet, gyereket nevelek. Ez inkább becsülendõ!
2016. jún. 20. 10:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor érdemes lenne meghallgatni mindkét felet, mert egy kapcsolatban nem lehet egyedül tangózni... Fura egy helyzet az biztos, a társadalom érdekesen reagál rá, ezért önmaguknak is okozzák, hogy egyesek szemében számkivetettek lesznek, míg másokéban szerencsétlen, megint máséban az "emancipált nő" képe jelenik meg. A legkülönösebb reakció az egyedül maradt anyuka részéről az, amikor a hétköznapi életben mutatja az "én megvagyok egyedül is, nekem nem kell senki", este otthon pedig várja az X+1. épp aktuális partner...
2016. jún. 20. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!