Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálja rám a pénzt?
Már nem az első ilyen kérdést olvasom...és meg vagyok döbbenve. A mai pasik (nem férfiak) ilyen szánalmas fillérb.szó köcsögök lennének???
Egyébként igen, sajnálja a pénzt.
De majd mindjárt jönnek az önérzetes hozzászólások, hogy "egyenrangú félként kezel" meg "nem akarja hogy elszaladjon a ló veled" és hasonlók.
Komolyan nem értem én sem. Szánalmas egy férfi részéről ha ilyen. Vajon az élet egyéb terüeletin mennyire van köztetek összhang? Azért érdekelne...
Legalább eliamered, hogy a pénzére utazol. Egy nőnek nem szabad elárulni a keresetet, ez alap.
A pasid viszont tényleg lehetne kicsit odaadóbb, figyelmesebb. Ha neked valami sok szólj hogy nem tudod most kifizetni és meglátod majd mi fog történni.
jééézusom..ez komoly h ilyen garasos emberrel vagy együtt 8 hónapja?!
hát neked sincs ki az összes kereked.
oké persze ne fizessen mindent a férfi, de ilyen szinten kicentezni..hagyjál már...
meg is érdemled h 8 hónapja vele vagy grat.
és ne gyere az álszent marhasággal, hogy "de mert minden más jó, meg szeretem"...jah k/*/rvűra szeret ő is ha fillérre elszámoltat.
26/F
Igazából itt nem arról van szó, hogy kia férfi és ki a nő, ahnem hogy ki keres többet. Ha ő kb háromszor annyit keres mint te, odáig csak el kéne jutnia fejben, hogy az ilyen közös programok megterhelőek számodra anyagilag.
Szerintem sok férfi fél, hogy kihasználják, van olyan nő aki emiatt meg túlzottan óvatos, inkább mindent pontosan elszámolna, még akkor is ha mondjuk kevesebből gazdálkodik... volt már korábban bnője? Van esetleg valami rossz tapaszatlata a nőkkel? Szerintem aki amúgy ilyen kicsinyes a szerelmével, attól sok jóra nem lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!