Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálja rám a pénzt?
Kedves Kérdező, már 8 hónapot elcsesztél az életedből, a következő 8-at már ne tedd!
Remélem az a havi 30ezer, ami a családod jóvoltából kifizetésre kerül neki, azt, ha nem vagytok együtt, nem fogja kapni!
Nokent tanacsolom neked: utolag soha ne kerdezd ,mivel tartozom. Mondd ki,h neked anyagi problema a fizetos program,igy vagy fizesse vagy legyen ingyenes program.
Ezek utan ,ha fizetos a program,egyertelmu,h o fizet. Hisz megbeszelted vele.
N
Szerintem is tisztázzátok ezt a dolgot. Neked megterhelőek anyagilag a fizetős programok, neki nem, ugyanakkor nálad sem lehet alap elvárás, hogy mindig fizessen.
Nálunk alapvetően úgy volt, hogy hol ő, hol én fizettem, ő valamivel többet, mert teljes állásban dolgozik, én csak suli mellet, és ő így érezte "korrektnek". Most záróvizsgák és szakdolgozat mellet kevesebbet melózom ebben a félévben, az elején elmondtam neki, hogy nekem most össze kell kicsit húznom a nadrágszíjat, sok minden nem fog beleférni, ami eddig igen. Tudomásul vette, a nagyobb kiadásokat vagy mellőzük vagy ő fizeti. Jó néha már átesik a ló túloldalára, mert ha viszek neki reggelit a boltból, akkor is felteszi a kérdést, hogy mivel tartozik. Nekem nőként marha kellemetlen ez a helyzet, de korrektnek érzem magamat és őt is, tisztáztuk, hogy mi a helyzet, ahhoz tartjuk magunkat. Szerintem nálatok ez hiányzik. Ő úgy gondolja, hogy azzal tesz jót, ha elkéri, amikor rákérdezel, te pedig várnád tőle a gesztust. Ha nem ez a helyzet, akkor viszont menekülnék a helyedben, mert akár férfi, akár nő az illető, 2-3000 forintot ne sajnáljon arra az emberre, akit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!