Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálja a férfi a pénzt a WC-re?
Guszta. És azzal a kézzel nyúl utána mindenhez.
Igénytelen, ápolatlan, és iszonyatosan csóró, ha 100 ft földhöz vágja...
Egyébként meg felnőtt ember tudja már visszatartani a következő mosdóig, egy jól nevelt kutya se vizel oda mindenhová.
Ilyen esetben amíg ő csurgat, én lelépek nyom nélkül. Nem mutatkozok ilyen alakkal...
Gondolom, olyan esetről van szó, amikor van lehetőség, akkor vagy eleget ivott már a fazon, hogy úgyis mindegy, vagy ennyire skót, vagy egyszerűen igénytelen.
Én mondjuk nő vagyok, de kerültem már olyan helyzetbe, hogy úgy jött rám az inger, hogy nem volt hol higiénikusan elintézni, vagy nem értem volna el odáig, mert közben megindult, akkor én is kénytelen voltam a szabadban elrejtőzni, mert pelenkát már nem hordok. De ahol van lehetőség, ott azért azt használom. Egyébként meg ha egészséges vagyok, akkor egyelőre még néhány órán keresztül képes vagyok tartani, hosszabb utazások alkalmával pedig, ahol kevés lehetőség van megállni WC-nél, kevesebbet iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!