Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálja a férfi a pénzt a WC-re?
8: Érdekes...
Most épp babát várok, egy 2-3 kilós babával a hólyagodon új értelmet nyer, hogy "pisilni kell".
Illetve van két gyermekünk, velük is rendszeresen járunk Butapestre csavarogni.
Két dologig jutottunk el: rájöttünk, hogy van wc kereső app mobilra. Illetve a "nem érdekel, mennyibe kerül, nem bírom ki a plázáig" luxuspisilésig.
Szóval ha mi kibírjuk, akkor egy férfi is.
Mármint tegyük fel, hogy már szobatiszta...
A kérdés pedig nem az volt, hogy 2 órás közelben nincs wc, ilyenkor mi van. Hanem konkrétan úgy szól a kérdés, hogy "sajnálja a pénzt wc-re".
Pl. egy 20 km-es erdei túra alatt mindenki eljut egy bokorig...
De ott nincs is más választása!
Itt a gáz az, hogy van választása, de ő inkább alázza magát és a vele lévőt is egy nyilvános vizeléssel, 100 ft-ért!
Vannak olyan dolgok, amire én sem vagyok hajlandó pénzt adni, és a pisilés az pont ilyen, plusz általában a parkolás is.
Nem azért, mert ne lenne pénzem, mert ha olyan kedvem van, akkor ma veszek egy új autót magamnak, vagy elmegyek egy világkörül útra. Egyszer láttam egy Frei interjút Monk Péterrel, aki az egyik leggazdagabb magyar származású ember, ő is megjegyezte, hogy aminek nincsen számára értéke, azért nem hajlandó pénzt adni, akkor sem, ha 5 dollár a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!