Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sajnálja a férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sajnálja a férfi a pénzt a WC-re?

Figyelt kérdés
Ahelyett, hogy kifizetné a 100 Ft-ot, inkább a szabadban pisil, ahol még kezet mosni sem tud utána.
2016. dec. 26. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8: Érdekes...

Most épp babát várok, egy 2-3 kilós babával a hólyagodon új értelmet nyer, hogy "pisilni kell".

Illetve van két gyermekünk, velük is rendszeresen járunk Butapestre csavarogni.

Két dologig jutottunk el: rájöttünk, hogy van wc kereső app mobilra. Illetve a "nem érdekel, mennyibe kerül, nem bírom ki a plázáig" luxuspisilésig.

Szóval ha mi kibírjuk, akkor egy férfi is.

Mármint tegyük fel, hogy már szobatiszta...

A kérdés pedig nem az volt, hogy 2 órás közelben nincs wc, ilyenkor mi van. Hanem konkrétan úgy szól a kérdés, hogy "sajnálja a pénzt wc-re".

Pl. egy 20 km-es erdei túra alatt mindenki eljut egy bokorig...

De ott nincs is más választása!

Itt a gáz az, hogy van választása, de ő inkább alázza magát és a vele lévőt is egy nyilvános vizeléssel, 100 ft-ért!

2016. dec. 26. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11. ennyi .aki csavarogni akar az töltsön le egy appot.bevalom öszintén erre nem gondoltam .fene tudta hogy már mindenre van ap 😂
2016. dec. 26. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de aki nem fizet egy 100-ast WC-re, az okostelóra sem ad ki pénzt. Papírzsepin is fut az az app????
2016. dec. 26. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nincs ilyen WC-app, mondjuk Budapest belvárosában nem nagy varázslat WC-t találni, a külváros már nagyobb kihívás, bár nekem van helyismeretem, szóval könnyen beszélek app nélkül. :-)
2016. dec. 26. 13:21
 15/18 A kérdező kommentje:
12:20 : Mondjuk nőként amúgy is meg kell törölnünk utána, ennyiben valóban más nekünk.
2016. dec. 26. 13:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert nincs igénye rá.
2016. dec. 26. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan dolgok, amire én sem vagyok hajlandó pénzt adni, és a pisilés az pont ilyen, plusz általában a parkolás is.

Nem azért, mert ne lenne pénzem, mert ha olyan kedvem van, akkor ma veszek egy új autót magamnak, vagy elmegyek egy világkörül útra. Egyszer láttam egy Frei interjút Monk Péterrel, aki az egyik leggazdagabb magyar származású ember, ő is megjegyezte, hogy aminek nincsen számára értéke, azért nem hajlandó pénzt adni, akkor sem, ha 5 dollár a dolog.

2016. dec. 26. 14:45
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor hótrészegen elindulok hazafelé egy kiadós sörözés után, az út közepén hugggynom kell, és arrafelé nemigen van klotyó, úgyhogy kiengedem ahol érem. Már vizeltem telefonfülkében, kapualjban, hídon, autóra, fára, villanyoszlopra. Igyekszem úgy intézni, hogy mások ne lássák, de általában annyira sürgős, hogy nem tudok sokat járkálni. És nem, nem tudnám hazáig visszatartani, annyira sürgős szokott lenni, hogy csak ezért kénytelen vagyok leszállni az éjszakai járatról. Ez van, nem vagyok büszke rá. :/
2016. dec. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!