Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálja a lány, hogy megbántott, ha tudta, hogy ez fog történni?
Volt egy lánybarátom, én voltam az igazi "barát" pasi. Egyszer történt valami, azóta nem válaszol. Élőben azt mondta, nem kapja meg az üzeneteket az új telóján. Azt mondta megnézi. Semmi. Elmondtam, hogy ezek a dolgok nekem nagyon rosszul esnek. Végül egy hónap után jól leugattam, hogy igazán megbántott, nem ezt vártam volna tőle, és mondhatta volna, hogy ne keressem többet.
Nyilván szabadulni akart tőlem valamiért. Csakhogy következő találkozón (bulin) viszonylag gyakran figyelt engem, lopva, kb. hasonlóan mint ez: [link]
A következőn már távolról nézett mikor szembe jött, nem akarta elkapni a szemét, és ehhez hasonlított: [link] kicsit nagyobb mosollyal.
Nyilván valamiért szabadulni akart tőlem. De akkor most miért sajnálja? Nekem volt már ilyen többször, de akkor ténylegesen is ignoratívak voltak felém a "tisztelt" hölgyek.
Tetetett sajnálat.
Tipikus emberi viselkedés. Undorodom már ettől a fajtól, sajnálom, hogy én is ebbe a szarba születtem.
Én olyan srácként írok, aki már átélte ezt a szituációt és láttam a fent idézett arcokat. Az 1. arckifejezés azt jelenti: "Uh ez a gyökér mit keres itt." "Ne, csak meg ne szólítson, csak egy kis mosoly és akkor talán békénhagy..."
Szóval véleményemmel csatlakoznék az első válaszolóéhoz, verd ki a fejedből, nem sajnálja, inkább kínosan érinti, hogy összefutott veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!