Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes?
Szerintetek korrekt dolog hagyni neki egy levelet amiben leírom őszintén, hogy mit érzek vagy ne terheljem ezzel?
Megpróbálom röviden leírni, hogy tudjak kapni értelmes választ!
Igazándiból soha nem szerettem senkit és de igazából még magamat sem és soha nem érdekelt az "élet"! Nem kötődtem senkihez és semmihez és soha nem éreztem, hogy tartoznák valahova, de félreértés ne essék egyáltalán nem vagyok depressziós és nem szomorkodtam soha sem!
Ezért választottam a katonaságot! Talán egy dolog vonzott az, hogy ki jussak külföldre katonaként műveleti területre! De történt valami és úgy döntöttem, hogy végleg felhagyok ezzel! Ugyan úgy jöttem ahogy mentem! Viszont nem számítottam rá, de megismertem egy lányt és életemben először tényleg szerettem valakit! És egyik pillanatról a másikra eltűnt az életemből!
Az, hogy miért az nem számít, de az biztos, hogy ez neki is rossz és azt nem szeretném!
Én csináltam nagyon rossz dolgokat amikkel együtt tudnák élni, de nélküle nem! Több napja csak ülök, bámulok magam előtt azzal a tárgyal ami egy pillanat alatt véget vetne az egésznek, és csak egy dolog tartott vissza, hogy nem szeretnék neki fájdalmat okozni, mert magamra már nem tudok emberként gondolni!
Ne lődd már agyon magad ember.
32/f
Ha kinyírod magad, hamar új testbe kerül ám a lelked és megkapod a saját karmád mellé másét is (Védák)
Én a helyedben nyugton maradnék és nem puffantanám le magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!