Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyes férfiak is leszólítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes férfiak is leszólítanak az utcán, vagy csak a rondák? Vagy csak rona lányt szólít ronda fiú?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert ma két elképesztően csúnya sác jött hozzám 20 perc leforgása alatt,hogy nagyon szép vagyok. Én nálam a léc amúgy külső terén nagyon alacsonyan van,de ők borzalmasak voltak. De tényleg,ne higgyétek,hogy kamzok,nem átlagos,nem picit előnyteln,hanem borzalom,nem is látni utván ilyen embereket..

A helyes férfiak is szoktak leszólítani lányokat? Gondolom,ha igen akkor a szép lányokat.

2019. ápr. 11. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 11. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Biztos volt valami PUA terepgyakorlat. :D

Amúgy nem tudom, hogy én mennyire számítok helyesnek (eddig nem volt rám panasz), ill. hogy te helyesnek tartanál, de ha úgy alakul, akkor leszólítom a nekem megtetsző lányt/nőt.

36/F

2019. ápr. 11. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Engem eddig többnyire helyes srácok szólítottak le, mindössze kettő olyan akadt összesen, aki egyáltalán nem nézett ki jól.

Szóval, helyes srácok is szoktak ilyesmit csinálni, bár nyilván ritkábban.

(Nem szólítottak meg olyan rengetegen a 25 évem alatt 6-7-re emlékszem most konkrétan így hirtelen)

2019. ápr. 11. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es xdddddddddddddddd

most,hogy mondod biztosan ez történtxdd

2019. ápr. 11. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha azzal folytatták, hogy "Mondj egy országot, aminek D-vel kezdődik a neve" akkor tuti puák voltak :D
2019. ápr. 11. 15:19
 6/9 Diavolino44 ***** válasza:
55%

Én azért örülök, h vannak páran meg ha nem is néznek ki jól, de oda mernek menni.

Mi ez a hülyeség D-betűs országokkal? :D

Én is ismerkedek utcán, de ezt meg sose hallottam.

2019. ápr. 11. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Talán a pua jemmy vagy mexdelüke egyik "szuper" "gondolatolvasós trükk" módszere:

Kérd meg a csajt, hogy mondjon egy országot D betűvel (mert biztos, hogy Dániát mond majd).

Utána az ország harmadik betűjével egy édességet (mert "biztos" negrót mond).

Utána az édesség negyedik betűjével egy állatot (a pua mesterek szerint biztos rókát mond).

A végén csak mondd azt, hogy "biztos a rókára gondoltál". És a csajnak el kell ájulnia, hogy milyen jópofa trükköket tudsz :D

Csak arra nem tértek ki a pua májsztrók, hogy mi van, ha a csaj Dél-Afrikát vagy Dél-Koreát mond... mert akkor ugrott a rókázás :D

2019. ápr. 12. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy Dominika, Dominikai Köztársaság, Dél-Szudán
2019. ápr. 12. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:

off: Én ezt a Dániásat színnel és madárral ismerem... aminek a végére a legtöbb embernél az jön ki, hogy Dániában a rigók narancssárgák... :D

on: nyilván a kevésbé előnyös külsejű srácok mindenkinél bepróbálkoznak, mert a jól kinéző srácok nem szorulnak rá annyira erre (a többségüket néha a lányok is leszólítják, vagy ismeretségi körben is kialakulnak dolgok), de azért sztem ők is leszólítanak lányokat... nyilván többségében a szépeket, mert ők azért tudnak válogatni.

2019. jún. 19. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!